R-r-r-reklame!

Jeg er en stor fan av go’serien Buffy the vampire slayer, og via Andedammen (som jeg er flau over å innrømme at jeg først oppdaget i natt – takk til Tiram) må jeg dele en liten godtbit. Nei – en stor godbit!

Jane Espenson er kjent for oss Buffgeeks. Hun har skrevet og produsert en hel haug for den herlige serien, og er like kjapp i kjeften som Joss Whedon. Jeg regner ikke med at hun synger like bra som Marti Noxon, men det kan vel tilgis.

Espenson har hjemmeside. Kos deg.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

bare hyggelig å være til hjelp:)

Espenson har redigert en skikkelig bra bok om Firefly også, kalt Finding Serenity. Verdt en kikk.

Tiram: Bare sløvt av meg å ikke ha surfa bloggrullen din tidligere. D:

Fred Ut: Skal undersøkes, kanskje spare til etter at jeg har sett ferdig Firefly?

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.