Jeg skal gi deg BlogDay, jeg!

Det er visst bloggedag, eller BlogDay, og her kan du lese mer om den:

Reglene er enkle:
1. Finn 5 nye blogger du syns virker interessante.
2. Gjør de fem bloggerne oppmerksomme på at du anbefaler dem i forbindelse med BlogDay.
3. Mekk lenke og en liten beskrivelse fra din egen blogg.
4. Post hele stasen den 31. august.
5. Legg til BlogDay-tag: http://technorati.com/tag/BlogDay2006 og en lenke til BlogDays nettside: http://www.blogday.org

Mitt problem er at jeg er sent ute og dårlig på bloggleting. Tøffe tak, men jeg får vel prøve. Selv om jeg egentlig ikke har lyst.

Totally Tamara – Kjenning fra Arendal som har flyttet til Bergen med Jakob. Hun skriver om mye hverdagslig, og er for tiden full av prestasjonsangst etter å ha fått vite at hennes mor leser bloggen hennes. Tamaras mor er selvsagt velkommen hit også!

Tiqui – Tiqui har skrivekløe. Virkelig. Men det gjør ikke noe, for det er stort sett bra det hun skriver. Veldig bra. For øvrig viser det seg at vi har felles bekjente, snodig nok. Jeg vil aldri slutte å la meg overraske over hvor liten Oslo er.

Morten Flaten – Vanskelig å beskrive… En slags dagbokblogg, kanskje? Jeg er så forbaska sjalu på overskriftene, å konsekvent (utenom ved et par få anledninger) bruke låtnavn som overskrifter er genialt.

Tor-Kristian Karlsen – Karlsen er sjefsspeider i Bundesliga-klubben Hannover 96 og skriver om.. eh.. fotball. En av de meget få bloggerne (som er betalt av en avis eller et nettsted) som faktisk svarer i eget kommentarfelt.

Filmdagbok – Fordi denne oppdateres hyppig, er artig skrevet og handler om film. Nå er det jo mange gode filmblogger her i verden, men denne er litt ekstra hyggelig syns jeg, akkurat for tiden.

Supert. Eneste jeg fikk ut av dette var dårlig samvittighet for ikke å ha reklamert for alle de andre bloggene jeg liker. :( Becrappent. Ikke gadd jeg å varsle ofrene mine heller. Sliiiitsomt. For øvrig må du ikke bli sint om du ikke kommer inn på et par av dem, for blogsoft-drevne blogger er i flertall, ser jeg nå. Blogsoft har ikke verdens beste oppetid, akkurat.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Takk for tips.

Tusen takk for anbefaling! Nå er bloggen min republisert og oppe igjen – enn så lenge ;) Skal også ta meg en runde på de andre tipsene dine.

I anledning bloggdagen skrev jeg ingenting, men tok derimot turen ut for å treffe VG-bloggere på Asylet. Virkelig hyggelig var det, selv om jeg må innrømme at jeg ikke hadde lest noen av dem. En av dem var dypt såret over at jeg ikke hadde kranglet med ham og visste om hans selvutnevnte provokatør-blogg. *ler* De har tydelig sitt eget lille VG-samfunn, men var åpne for å drikke øl med en «alternativ-til-vg»-blogger.

SS: No prob, Bob.

Tiqui: Disse VGB-folka var med andre ord like snodige som jeg forutså? :D

Oj, takk for lenka! Dette var uventa. Eg må henge meg på BlogDay sjølv, det er vel ikkje verre enn å ordne datoen til 31. august i WordPress Dashboard :)

Tusen Takk :)

M:)rten

Hei Iversen. Takk for mailen. Jeg skjønner selvfølgelig at du bare kunne nevne fem blogger på den Internasjonale Bloggdagen. Jeg er ikke lei meg. Klart de andre trengte oppmerksomheten mer enn meg. Men, som du skriver, jeg lever i håpet om neste Internasjonale Bloggdag. Hilsen Nissemann

[…] er Blog Day, og siden jeg var med i fjor får jeg vel henge med i år også. Som i fjor må jeg jo innrømme at ¨oppdage nye blogger ikke […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.