Monopol og gamle kniplinger

HerrMonopolFor noen dager siden samlet alle de kule kidsa seg hos meg og Madammen for å spille Monopol. Det er nok unødvendig å melde at jeg vant hele dritten, men jeg gjør det likevel: Jeg vant. Overlegent. Fordi jeg er best. Etter at vi hadde spilt (og jeg hadde vunnet. Overlegent. Fordi jeg er best) Monopol ble det en runde med Airport, et reisespill jeg fikk med meg den ene gangen jeg tapte i Frokostquiz. Jeg og Sam (semi-aktiv kommentator her på siden) slo Madammen, Min Venn Ole og Trikkefører-Marit. Ikke fordi vi var så flinke til å svare på spørsmål om Asia og Oceania, men fordi vi havna på mange jokerfelt. Disse er snarveier til fine jokerkort, eller jordklodekort. Faktisk svarte vi vel ikke på noen spørsmål om Asia og Oceania, vi bare betalte oss gjennom med jokerkortene og vant. Fryktelig artig.

Men dette skal ikke handle om spill og fanteri. Dette skal handle om mine «venner». Et lite eksperiment iverksettes, jeg vil finne ut om mine lesere er like slemme som vennene mine. Om så er tilfelle må jeg skaffe meg nye venner (og lesere). Eksperimentet er enkelt. Jeg skal innrømme noe, du skribler ned førstereaksjonen din i kommentarfeltet.

Ferdig?

Klar.

Gå!

Jeg kjøpte den nye skiva til Marit Larsen her om dagen. Til meg selv, for full pris. Jeg har ikke skiftet kjønn siden sist, og ved første gjennomlytting likte jeg plata ganske godt. Jeg kjøper ikke musikk spesielt ofte. Da har dere alle de opplysningene dere trenger.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Eh…gratulerer? Jeg tror jeg skjønner hvor du vil med dette, og da må jeg si at dette er en smakssak. Jeg har stor respekt for Marit Larsen som musiker og for at hun har klart det et fåtall klarer, men personlig syns jeg det blir litt for sukkersøtt.
Ikke la vennenne dine erte deg for det! :)

Jeg overser Marit og går til det viktige. Du best på Monopol? HAH!

Røver: Jeg ble direkte sjikanert, ble jeg.

Isk: Jeg vant ihvertfall overlegent, men Monopol er jo blant de spillene hvor ferdigheter ikke er spesielt viktig. Det gjelder jo det aller meste med terninger involvert. Men vant gjorde jeg, overlegent.

Jeg kom absolutt sist i Monopol :-( Jeg suger :-( Jeg fikk ikke kjøpt noe fordi jeg alltid kom på feltene til de som var foran meg i køen :-(

Men hehehehehehe! Marit Larsen!!?!?!? Jeg kan fortsatt ikke tro at en gutt i begynnelsen av 20-årene kan kjøpe sånt. Men man lærer nye ting hver dag!

Forrige tirsdag gikk Kåre Willoch (Høyres Gud og tidligere statsminister) på spasertur forbi meg mens jeg gikk av bussen på Bjørnsletta. I det jeg kom ned til Ullernbanen for å bivåne fotball laget jeg trente frem til juni, kom Truls Dæhli (fast spaltist i VGs sportseksjon) i mot meg med Lyn tøy på (barnet hans hadde spilt fotball mot Ullern).

Jeg håper Se og Hør leser denne bloggen :-P

Marit Larsen er søt da, og har mange fine sanger syns jeg, selv om de er sukkersøte.

Jeg bryr meg mer om du skyller med fluor, bruker tanntråd og har funnet deg en ny tannlege??????

I Monopol gjelder det å være sleip :o)

Jeg ahr sagt det før og sier det igjen: jeg mener at marit larsen ikke er noe å skamme seg over. Min 18årige bror dro på quarten kun for å høre ho synge. Og dessuten.. under the surface er jo herlig å synge til!

Fin dame, men penger ut av vinduet.

DU kjøpte!?!
Nei, nei. Jeg ba om Marit Larsen-skive på platekompaniet, mens du gjemte deg heter det.

Hva? Ivers? Hva er det jeg hører? Farer du med løgn??

Tine: Jaaadaaaaa! Utenom tannlegen.

Isk: …og det er jeg da!

Tamara: Ja, jeg er jo fornøyd.

Habben: Se over.

Madammen: Jugepave. Jeg var tre sekunder etter, fordi du bestemte deg for å sprintløpe ned for å få en saftig historie å fortelle. Det er ikke min feil at du ikke syns det var kult å lese på coveret til Scream, Blacula, Scream!

Røverdatter: Neisj, det var meg som betalte og mottok varene. Madammen er bare skandalekåt.

jækla fin plate.
men er vel jentemusikk?

Jeg er jo ganske glad i jentemusikk, for eksempel er jeg stor fan av les miserables.

spiller vel egentlig ingen rolle hva slags musikk du hører på, men er ikke mange gutter jeg kjenner som liker marit larsen.
min samboer går ut av rommet hvis jeg setter det på så..

Denne er pinligere:

Lea på Free Record Shop, hører kul låt. Ved første ørekast høres det ut som rock inspirert av østeuropeisk folkemusikk; min favorittsjanger.

Til dame bak disk: Hva spiller dere nå?

Dame bak disk: (finner frem CD’en) Det er den nye til Christina Aguilera…

Rutha: Samboeren din er sikkert ikke helt trygg på sin egen seksualitet.

Lea: Jeg kan innrømme det først som sist; jeg har ikke stort i mot musikken til Aguilera heller. Ville aldri kjøpt noen CD, men hun sorterer i kategorien «enkel å høre på, irriterer ikke vettet av meg». Men forvekslingen var jo… søt. :p

OK, jeg støttet deg på sugababes, men sorry ivers. maritlarsensanger er sonisk østrogen. dessverre har jeg for mange svin på skogen til å iverksette sjikane.

Esquil: Tsk.

Også liker du Les Miserables også? Hvor finner man ledige menn som deg? (Jeg tror ikke det er i leiligheten visavis, hvor det akkurat nå står en ung herremann og viser seg i all sin prakt. Hurra for byliv, gitt)

Kristin: Jeg opplyser om at Ole også liker les mis.

Ikke bare liker jeg les mis, jeg våger meg frampå med påstanden at jeg kan synge den bedre enn Espen også. Tar du utfordringa, Iversbassen?

Ville vel vært passe døvt av meg å ta i mot en sånn utfordring av en som er ganske mye bedre enn meg til å synge generelt. Jeg gruser deg på de dype tonene, DOG.

Monopol er dritbra! Det samme er Under the Surface!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.