Men.. men.. hæ?

Ardian, hva ER det du holder på med?

Død over Lars Bohinen!

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Haha.. seriegull til Brann! Vel, som eksilbergenser er jeg vel programforpliktet til å håpe at han får rett!

Brann har nok ikke skjønt at de må vinne kamper for å vinne seriegull. Gashi er nok ingen stor hjelp på den fronten.

Jeg skjønner ikke hysteriet rundt overgangen bortsett fra at han drar til en rivaliserende klubb? Greit nok at det kan være irriterende, men er det verdt å lage bilder av Gashi der han brenner for en så dårlig spiller? Han er jo høyst middelmådig.

Hadde Arsenal blitt kvitt Cygan, Song eller Hoyte så hadde jeg vært sjelegald selv om de dro til Tottenham :-P

Tiqui: Heller Brann enn LSK, ihvertfall.

Sam: Uansett hvor middelmådig han er så er måten dette blir gjort på lett å reagere på (selv om mange oppfører seg veldig barnslig). Man tvinger ikke frem en overgang så kort opp mot overgangsvinduets stengetid, og å gå til serieleder vil alltid være sårt for de som sitter igjen. Og å sammenlikne Gashi med de du drar frem er bare dumt. La oss heller se hvordan du hadde reagert om en av Arsenalspillerne som faktisk tilbringer litt tid på banen (Gashi har spilt 11 kamper fra start, kommet inn i 4 og stått over to pga skade og denne siste «sykemeldingen», så at ingen satser på ham blir bare dumt å si) reiste til Liverpool mot slutten av en PL-sesong hvor Arsenal ligger litt under midten av tabellen og LFC går for gull. Legg til at ca 70% av overgangssummen ikke går til klubben, og lat som om et overgangsvindu eksisterer mot slutten av sesongen i England slik at Arsenal ikke får kjøpt inn noen erstatter så nærmer vi oss. Med Skiri, Hoseth og Mabizela frigitt begynner det å se tynt ut på sentral VIF-midtbane (Grindheim, Holm.. flere?). Sannsynligvis/forhåpentligvis ligger det noe bak som vil virke formildende, og om Gashi er smart røper han omstendighetene. Om han fortsetter å holde kjeft får han egentlig tåle det han hører, syns jeg.

Der ble det litt for mange «om» og «hvis».

Jeg gjør en enkel sammenligning. Middelmådig spiller til en rival som sannsynligvis ikke får så mye utbytte for det.

At 70% av summen ikke går til VIF er helt idiotisk. Det er jeg helt enig i.

Det finnes ikke ord… jeg har ikke ord… bare noen få – på bloggen min (snikreklame skal ikke skje diskret)

Jaja, tror det ordner seg, jeg. Tipper Enga på 4.

Sam: «må vinne kamper for å vinne seriegull»??? Vålerenga vant serien i fjor uten å vinne på de fem siste kampene…

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.