Din venn Ole – en moderne Faust

Krake søker make.

Hva forteller dette oss, sånn bortsett fra at krake er gra? (For de som ikke er helt sikker på hva krake er, ordbokdefinisjonen: I 1. kragg 2. tynn, krokete person II stort sjøuhyre sist observert i PotC: Dead Man’s chest.) Det forteller oss at alle søker sin naturlige motpart, eller livsledsager om du vil. Dette gjelder for mennesker så vel som for magneter. Noen vil kanskje påstå at magneter er ganske lykkelige som de er, siden enhver magnet inneholder både en nordpol og en sydpol, men bare fordi en magnet kan ha koselig samvær med seg selv vil ikke det si at den ikke syntes det er koseligere om man er sammen om moroa. Nok om magneter.

Så hva er mitt poeng? Jo, dere, ærede lesere, er nå vitne til nok en slik vakker union. Vi vet alle at Iversen har dame, en utlending som bare er sammen med ham for oppholdstillatelsens skyld. Det er i alle fall det vi sier når Iversen ikke er i rommet lenger. Men denne kvinnen har ikke maktet å tilfredsstille et av hans mest grunnleggende behov: Behovet for en bloggepartner. For hva er vel samliv, sex og kjærlighet når man ikke har noen til å skrive innlegg til bloggen sin? Fint lite. Innbiller jeg meg. Og nå er dagen reddet, takket være Powerpuff-jentene… vel, egentlig takket være meg, Din venn Ole, som har blitt Iversens permanente gjesteblogger.

Hvorfor gjør jeg det, vil mange spørre om. Er det for berømmelsen, pengene, makten? Joa, er det også. Nå har jeg det siste året sett Iversen manøvrere seg fram til å bli en av samfunnets støtter med større påvirkningkraft enn paven og dalai lama til sammen. Men først og fremst er det for….. BLOGGEGROUPIES! For det er ikke bare for en god klem jeg selger sjela mi til bloggsatan, det er også førstevalg blant alle de villige bloggegroupies som konstant kaster seg over Iversen og overøser ham med heller kinky forslag. Iversen, som den tøffelen han er, har foreløpig stått imot for å unngå represalier fra tidligere nevnte utlending, men i det siste har damepågangen blitt så stor at han kun fant en løsning; å gi damene noe å leke med så han selv kunne gå i fred, å kaste dem et stort stykke mannebein. Og det er meg! Iversen har personlig garantert meg at den ovenfor beskrevne situasjonen stemmer på en prikk, og at hvis jeg står i vil jeg snart kunne ha flere barn enn Djengis Kahn.

Så nå vet dere hele min transaksjon med djevelen, både belønningen og prisen.

Det er da Iversen som er djevelen.

Bokstavelig? Billedlig? For you to decide.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Giggity giggity goo! Oohh!! Aaalriight! ;-)

BETALER han deg for å bloge? Tøs!

oy, skrivefeil: **blogge**

Elisabeth: Skjerpings, avtalen ble offentliggjort med alle detaljer tidligere i uka.

Det er utrolig hva noen gjør for en klem og Manchester United, sier nå jeg.

Forøvrig leste jeg i lang tid «maneter» istedet for «magneter», og hadde tenkt å hoppe til med å si at jeg tror maneter er tvekjønnede, og dermed gjør alt selv. Men når det var magneter ble poenget noe klarer.

Ole, du får ha lykke til med alle groupiesene. Sørg bare for en viss kvalitetskontroll, da.

Isk: Jeg regner med at Ole tar det han får.

En viss kvalitetskontroll tror jeg er lurt. Du kan vel være et slags filter, Iversen?

Kanskje vi skal spleise Ole med Fjordfitte, så kan de møtes på pub og badmouthe Mihoe? :D

Iskwew: Jeg har da standarder. Tror jeg. Vi får se hva som skjer når situasjonen oppstår.

Elisabeth: Eg erkje non tøs. Med mindre du vil jeg skal være ;) Iversen gir meg en god klem og alle groupiesene jeg kan spise..eh..vel, lar den stå. Ingen penger, desverre, men så snart Espeniversen.com er større en Jesus skal jeg kreve reforhandling av avtalen.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.