Telenor fri120

Husker du Telenor Fri120-reklamen? Det er en fare for at reklamen er tatt av lufta nå, men jeg har tenkt å sutre litt likevel. Om ikke annet er det kanskje artigere lesestoff enn forrige post. Den omtalte reklamen er enkel og grei:

En mann sitter på en lekeplass i et tettbygd strøk og får en samtale på mobilen sin. Barna løper avgårde, og han legger fra seg telefonen for å løpe etter. Mange påpekte at det er passe teit å legge fra seg mobiltelefonen sin når man skal løpe etter kidsa, og det er et gyldig poeng. Jeg mener mitt poeng er minst like gyldig, men mye bedre.

I reklamen sitter altså fyren midt på en lekeplass. De to ungene hans fyker rundt omkring og er plagsomme, og telefonen ringer. Fyren tar telefonen, og ungene løper hvert til sitt. Felles for dem begge er at de ikke vil være på lekeplassen lengre. Mannen reiser seg og løper etter den ene ungen. Den ene ungen ja. Det er jo naturlig at han ikke løper etter begge, han er da bare en person. Men hvem er det han velger å løpe etter? La meg skissere hvor de to drittungene løper:

rrreklame

Den mørkerøde firkanten er den minste ungen, den blå firkanten er den største ungen. Den sorte rundingen skal være faren til ungene. Jeg regner med at det nesten ikke er nødvendig å poengtidere at pilene er ca retningen alle løper i når de får ræva i gir. Jeg har utelatt mobiltelefonen, som ideelt sett burde ligge på bordet. Jeg har huska benkene da, det bør telle for noe.

Legg merke til at den største ungen løper fra lekeplassen til det som ser ut som en fotballbane med gjerde rundt. Den minste løper målbevisst mot den trafikkerte veien. Hvorfor i hule Helheim løper faren deres etter den største gutten til det sikreste området?

Noen må forklare dette, jeg er ganske sikker på at det er mer ok å bli smittet av fotballbasillen enn å ende opp i grillen på en Fiat Punto.

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Det er overraskende hvor mye fritid enkelt har, som faktisk tar seg tid til å gruble over sånne små ting.

Etter 120 minutter i mobilen kan man fort bli litt ør i pøsen.

Jeg aner ikke jeg ass, men jeg har ei venninne som har pu…. *kremt* unnskyld, hatt sex med han pappaen i videoen. Og han har også trynet sitt klistra på en boks med multivitaminer ellerno. :)

Dreyer: Jeg kunne jo brukt tiden min på å drifte høykulturelle sider med bilder av halvnakne kvinnfolk og annet FHM-snadder… Men nei. Jeg tror jeg holder meg til visvas som dette. :)

Habben: Jaggu kan man det. Men at man blir dum i tillegg var nytt for meg. Du som har peil på bilder; er det egentlig noe grill å snakke om på Punto?

Tine: Et multitalent, altså!

Erm.. han har mistanke om at den rød prikken egentlig er postmannens? Eller misliker egentlig unga, så han ser en sjanse til en «one down, one to go»-scenarie? Eller så er bare den blå ungen hans? Eller så tenkte kanskje ikke reklamefolka seg om?
Hmph. Skal man ligge våken i natt og gruble over slikt også nå da..

Ja… først av alt er observasjonsevnene dine temmelig beundringsverdige!
Men altså… jeg tror kanskje den pappaen ble litt oppgitt over å måtte oppgi telefonsamtalen, og derfor løp han i første og beste retning.
Og regissøren for reklamefilmen har iallefall helt klart mer å lære.
Detaljer, liksom.

Du har et veldig godt poeng. Denne reklamen er åpenbart laget av barnløse.

Selv ville jeg i en lignende situasjon ropt:
«Nå er det tid for godteri» (alternativt is), grepet gutta solid i hver sin lanke når de raskt kom løpende og dratt dem med til nærmeste butikk. Mens mobiltelefonen gikk, selvfølgelig – det er jo fri120 vi snakker om.

Hvis man kan bli døv og få hjernesvulst av for mye tid på mobilen, ser jeg ikke bort i fra at man kan bli dum også.

Jeg har ikke sett en Punto, så jeg søkte og fant dette bildet.
http://www.hicetnunc.it/Immagini/Galleria2004/orig/PUNTO%206,%20Respirare,%202004%20(videoinstallazione).jpg

Jeg synes vel ikke den grillen er av det lekreste jeg har sett.

Den siste delen av linken biter ikke på papir, sorry! Vitsen var ikke særlig god uansett.
Grattis med ny jobb forresten, ship o hoy!

hmmm…jeg tror jeg har misforstått hele reklama, for jeg trodde ungene var tvillinger.
dvs vidreføring av reklama, av han som ringer til gamle klassekammerater for å fortelle han skal få tvillinger. jeg må se bedre på ungene.
men skit samma, han løper etter feil unge.

btw…når kommer det jækla spennende som skulle skje denne uka?

VamPus: For ordens skyld er det egentlig små gutter i selve reklamen, altså. :p Teorien om at han gjerne kvitter seg med en er ypperlig!

Cathrine: Jo, men første og bete retning er jo den ANDRE! :D Den er for det aller første kortest og for det andre med færre svinger. Jeg tror han er dritings.

Saccarina: Enig, jeg tror den måten hadde fungert mye bedre.

Habben: Nei… Den «grillen» var vel ikke så heit. Takk for gratulasjon! :)

Rutha: Det tror madammen også, men den ene er tydelig større enn den andre. Og ærlig talt, det får da være grenser for hvor fort kidsa vokser opp. Dessuten kom denne på skjermen FØR den med tvillingringinga. Det spennende var jo Oles kontrakt, men han har jo ikke fått ræva i gir enda.

Haha, ja Iversen – klønete av meg!
Skal jeg driste meg til å si noe annet…. ehm, nei jeg dropper det.
Og konkluderer med at han som skrev manuset er en barnløs, egosentrisk type med ny BMW og den kuleste mobiltelefonen. Pluss at han er dritings.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.