Han var ikke en gang savnet før han gjorde comeback: Iversen gjenoppstår

Jeg heter Espen Iversen, og jeg er relativt glad i å skrive teite ting for så å prakke dem på allmenheten. Jeg kommer ikke fra løse lufta, men direkte fra weblogg, hvor jeg skrev bortimot 200 innlegg på iversen.weblogg.no.

Introduksjonen ble ikke helt trygg, ikke vil de første dagene bli det heller – jeg skal nemlig i konfirmasjon. Jeg lover selvsagt å komme sterkere tilbake til uka, med alt dere husker fra Barndomshjemmet.

God helg!

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Well-well, gratulerer! Og velkommen inn i WP-folden:D

Gratulerer ja! :)

Gratulerer!

Gratulerer med nytt hjem!

G-r-a-t-u-l-e-r-e-r!
*Fortsetter duskedansen her*

Hm…nå gjorde du noe jeg har lurt på å gjøre også. WP- virker forlokkende.

Men grattis og fortsett som før…og nå må jeg visste endre en link her.

Her var det fint :o) Lenke endret :o)

Jeg er ikke bedre enn at jeg stadig mistenker WP for å bety Word Perfect, men siden det tydeligvis ikke gjør det, vil jeg gjerne vite om det er vanskelig å sette opp/vedlikeholde noe sånt?

På hvilket nerdenivå bør man ligge?

PS! Grattis med fin ny side, Iversen!

Eh… lurt.

Goodie med ny side :)

Men jeg venter ennå på et innlegg hvor du diskuterer pokerteori. Kan jo begynne med å slenge med noen spørsmål som utgangspunkt:

* Hva er dine topp-10 favoritt-starthender?

* Du får Ess Ni i ulik farge fra førsteposisjon på et 10-mannsbord. Hva gjør du ?

* Du sitter med Ess Dame og høyner til tre ganger big blind. Det kommer en reraise bak, av en fyr som går all-in. Han har såvidt mindre chips enn deg. Syner du?

* Hvilken av disse hendene vil du helst ha når du går all-in.. Tierpar eller Ess Konge i samme farge?

Håper på et spennende innlegg hvor du tar for deg disse spørsmålene :)

Endelig tilbake fra Det Blide Sørland, hyggelige ord å lese her, gitt! Nå må dere gi meg en liten dag på å la meg komme ajour med deres blogger, så skal jeg få ordnings på sakene her i morgen den dag! :)

For øvrig, klypa: Jeg er helt html-sau, jeg ante jaggu ikke hva mysql var i det hele tatt (selv om jeg visstnok administrerer endel sånt på jobben… :S) og jeg klarte enkelt å sette opp WordPress. Det anbefales varmt.

Ole: Pokerblogg skal bli, fantastisk å få et utgangspunkt fra deg også! :D

…and to all a good night!

Gode greier :) Spørsmålene var forresten litt upresise, men kan jo være interessant å se hva du svarer uansett. Kan vel for å forenkle det si at du ikke har noen spesiell ‘read’ på spillere som går all-in mot deg, og at det er relativt tidlig i en turnering.

Nå har jeg pinget bloggrevyen automatisk. Det har jeg aldri gjort før, så det var jo en opplevelse. Men hvordan gjør man det automatisk? Og hvordan vet man at man ikke kan gjøre det automatisk? Kan jeg det? Takk for comments, forresten.. hihi

mente manuelt. jeg HAR gjort det manuelt. vil gjøre det automatisk.

og hva er trackbacks? hvordan brukes de. Oh du store blogg-guru!

Err. Jeg vet ikke helt, jeg. Jeg kan jo egentlig ingen verdens ting.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.