Idétørke

Isjameg.

Tenkte jeg skulle slå et slag for Lånekassen i dag, men så minnet en bekjent meg på at Lånekassen er ondskap inkarnert. Dermed står jeg uten noen god idé, og det er ganske kjipt. Så jeg satt meg ned ved datamaskinen og leste gjennom nettavisene. Lite å finne der av interessante ting. Jeg er i det hele tatt planløs i dag, sånt blir det ikke bra blogg av.

Løsningen for min egen del blir å vaske badet, se på TV, lage mat til madammen kommer hjem i sekstiden og ellers holde meg varm. Jeg er nemlig litt forkjølt, og har vondt i beina etter Fotballtrening Fra Helvete i går. Sjelden har en Iversen sett like talentløs ut med ball. En trening på linje med dagens blogginnlegg, med andre ord.

Pinlig. La oss håpe på bot og bedring, for alles del.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

På tross av det middelmådige nyhetsbildet, la oss håpe dagen blir bra.

Har forresten svart deg her: http://martindrange.abcblogg.no/220806125320_er_det_kristne_mennesker_som_ban.html#comment

Denne – minus fotballen – skal jeg kopiere neste gang jeg har idetørke.

I know your feeling. Og når man har lite tid til over på toppen av det hele. Da blir det sånn. Men kanskje du ikke har idetørke? Kanskje du bare brygger på no’ stort….

M:)rten

Isk: Jeg er helt for å innrømme sin talentløshet. ;D

Morten: Kanskje? Det er ihvertfall lov å håpe.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.