Signaturen er på plass

Etter lange og til dels harde forhandlinger har Iversen Revisited sikret seg en ny skribent.

Etter et par gjestespill og andre publikumsfrierier har Ole Halvard Sætran latt seg overtale til å ta nye utfordringer som synser og meningsytrer her på siden. I fremtiden vil Min Venn Ole bli Din Venn Ole, og spy ut gullkorn etter gullkorn. Ole har forpliktet seg til minst ett innlegg ukentlig, «kvalitet» er sannsynligvis et stikkord. «Manglende» også.

Ole er 23 år, studerer fysikk og har ikke dame. Hans bevingede ord vil plasseres i kategorien «Gjestebloggere» inntil videre. Som motytelse for skriverier mottar Ole fri tilgang på Manchester United-kamper på fjernsyns i den Iversenske heim og en god klem.

Iversen Revisited garanterer at Oles inntreden ikke vil ha noen negativ effekt på den eksisterende innleggsraten. Siden Ivers sjøl ikke har planer om å trappe ned vil aktiviteten faktisk stige – gjestebloggere vil aldri bli noe substitutt for The Real Thing på Iversen Revisited (med mindre publikum ønsker det).

Det antas at Ole vil publisere sine første ord iløpet av de nærmeste par dagene.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Blir det no halv-naken-bilder? Gjerne av dere to sammen :)

Dette blir bra! Ole bør ikke undervurdere markedsføringseffekten.

Tine: Nja, sikkert noen av Ole. Jeg er så selvbevisst. :p Kanskje en ønskereprise av strippeslåssinga fra Heathenstreff?

Isk: Enig, jeg tror dette kan bli gull for ham.

Hurra, nå skrangler det i eggstokkene mine! (Det gikk plutselig opp for meg hvorfor vennene mine ber meg om å holde dette uttrykket for meg selv) (Og likevel planlegger jeg faktisk å trykke på «Sikker?» Jeg må være en større idiot enn tidligere antatt) (Og med ordspillet StorDusten tar denne piken kvelden og ber om at ikke slikt overtrøtt vrøvl holdes mot henne i fremtiden)

Kristin: Øh. Vel. «ok». :D

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.