Bloggere misbrukt i homoerotiske noveller

(Espeniversen.com): Et erotiske betal-nettsted har publisert grove, homoerotiske sexnoveller med norske bloggere i sentrale roller. Klypa, Hjorthen, Elvis Bling Laden og Peter André Jensen er blant de som skildres. Jensens navn knyttes også til flere straffbare handlinger, skriver VG.

De ordsjonglerende, kjekke bloggerne vet å tiltrekke seg oppmerksomhet. I sommer ikledde flere av dem seg hvite singleter og kule solbriller og sang Earth Wind & Fire-sanger til inntekt for å organisere barnekriminalitet. Mange av dem har oppnådd status som trendikoner og statsministerkandidater.

Men det finnes en grense, sier Klypa, som reagerer sterkt på misbruken av hans og hans kollegaers navn.

Det er helt utrolig hva folk kan få seg til å gjøre. Vi er nesten mennesker med følelser, vi også. Dette er respektløst, sier Cum Grand Salis-stjernen til avisa.

De andre bloggerne sier til VG at de heller ikke synes det er «så forpult artig, liksom» å bli trukket inn i dette. Stemningen i Bloggebyen skal være (be)tent.

Novellene skal være skrevet av nettstedets lesere, og skildrer seksuelle aktiviterer bloggerne seg i mellom og med andre. Flere av novellene er illustrert med bilder fra Dyreparken i Kristiansand.

Advokat Cato Schiøtz tror dette kan være straffbart.

Siden eies og driftes av et dansk selskap. En representant for selskapet hevder overfor VG at novellene ble publisert ved en glipp, og at de har som policy å ikke navngi virkelige personer i sine homonoveller.

Navngitte personer får holde seg i novellene med heterofilt innhold, sier representanten.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg tror han Representanten er ganske tvilsom… Litt som Tom Ketil Krogstad…

Ja. Selv mannlige bloggere er nesten mennsker med følelser. Men ikke helt, så det er sagt.

Representanten. Jeg har fra informerte kilder i hans nære krets at han er kjøpt, betalt og dermed eid, forøvrig, av Se&Hør. Det synes jeg er ganske kjipt. Å ta en Siv og fortsatt kalle seg seriøs, er å ta i.

Mitt problem er at nettstedet tar seg godt betalt av dem som ønsker å lese disse erotiske novellene. Jeg har ellers ingen vanskeligheter med å se at kroppen min blir gjenstand for homoerotiske drømmer, og ønsker dessuten å meddele at historien «Hete menn i sommerregn» med Hjorthen og meg selv i hovedrollene rett og slett er litt søt.

At jeg er gjenstand for sikling fra stort sett alle mennesker som har sett meg, er jo slett ikke noe nytt. Jeg er godt vant med dette, og oppmuntrer faktisk også til det.

Blant annet står jeg stadig vekk helt naken i dusjen.

Hvis nettstedet tjener penger på dette, så er jo det bra. Hvis jeg får min del av inntektene, selvsagt. Skulle da bare mangle om ikke jeg fikk min del av kaka, når det tross alt er jeg som er årsaken til inntektene.

Jeg og Brad Pitt er jo ganske like egentlig. Vi er jo litt FOR pene.

Hmm.. dette ble så internt at jeg ikke skjønner noe. Hvor kan man lese disse eminente, men grove novellene? Har representanten noen gode tips å komme med, kanskje?

Vel, jeg har en stalker som skriver erotiske noveller på Erosnett og andre sexnettsteder med mitt nick. Jeg får flere henvendelser i uken fra fyrer som vil treffe meg på hotellrom og sprute inni meg uten kondom. Altså hallo, tenk på hva som kan skje med en fyr hvis jeg takker ja til et tilbud og er inne i mine eggløsningstid…

Kan han si han blir lurt da?

Pule ukjente uten kondom kan jo være sjebnesvangert både for menn og kvinner. ;)

Konklusjon: Menn kan for idiotien sin selv.

Beklager, men jeg måtte bare komme med det. Ha en god lørdagskveld!

Jeg kan vel trygt si at hadde jeg stått for innholdet på den siden hadde jeg aldri beklaget ovenfor VG og påstått at det var en glipp. Er du kjendis så må du regne med å ende opp i homonoveller.

Hyggelig å bli nevnt Iversen, jeg skal passe på å få nevnt din lille blogg tilbake engang.

Hvorfor er ikke jeg nevnt?
Ingen som misbruker mitt navn da, altså?

hmmm

M:/rten

[…] Iversen revisited […]

Undertegnede vil med dette oppfordre alle som ønsker det om å skrive erotiske noveller med meg i hovedrollen. Kanskje dette kan være utgangspunktet for en ny bloggstafett ala den der om rasisme og afghanere?

De som har lest «Hete menn i sommerregn» (og det er vel strengt tatt ikke så mange) vet vel forresten nå hvorfor Klypa har tatt akkurat det nicket…

Tine: Det tror jeg og.

Isk: Jeg har følelser i lassevis. Jeg syns for eksempel rosinboller er herlig.

Klypa: Alle vil ha kake, men ingen vil bake. :p Skriv novellene sjøl!

Peterandrej: Kall meg gjerne dømmende, men jeg tror kanskje Brad er litt mer attråverdig enn deg. Han ser trossalt litt småfeminin ut – noe for alle, med andre ord.

Tiqui: Nja.. Nei.. Internt? Igrunn ikke. Du må jo lese tabloidene@nett.

SS: Vi lar den stå ukommentert. :p

Kent: Ah, du er snill med oss små.

Morten: Kanskje du ikke har stor nok snabb? :D Eller kanskje du er blant de artikkelen ikke nevner ved navn.

Hjorthen: Sign me up! Jeg stussa alltid på hva Klypa egentlig bedrev etter at han henta de to ølboksene fra vannkanten i «Hete menn i sommerregn».

Ja, jeg skjønner jeg er ny i bloggverden og fullstendig utenforstående i erotiske betal-nettsteder. Jeg skjønner fortsatt ikkeno…

Tiqui *blond*

Ehrm. Tiqui. Tabloidene er VG og Dagbladet. ;) Om du skumleser de to avisene vil du finne en lignende sak fra i går.

Gi meg den nettadressa så skal jeg spæ(r)mme disse gjøkene opp i deres egen endek-anal. Utelate meg på den måten, det går jo faen ikke an.

Habben: En solid reporter røper naturligvis ikke sine kilder.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.