Jaidadacagbaida!

Jadda!

Da har jeg vært på intervju. En time på kafé med en fryktelig hyggelig potensiell sjef som mente at det bare var flott at jeg likte å se film – helst skulle man jo se alt som sjappa leier ut. Jeg er litt i himmelen nå, men fort i helvete om han ringer og sier «beklager» senere i dag. Har allerede slått fast for madammen at «jobben er bankers», så det kan fort bli skikkelig flaut, dette. Jeg er uforsiktig optimist.

Takk for gode (og noen dårlige) råd, folkens!

PS: Neste uke byr på store ting her på Iversen Revisited: Kjør spekulasjon!

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

En filmelsker som deg må ha fått jobben. Eller omhandler også jobben andre arbeidsområder enn film? I så fall faller du noen hakk på skalaen. Men du er alikevel 88.9667754% sikker å få jobben.

Neste uke: Hmm. Don’t have a fucking clue. Kanskje du kan komme hit og få litt mer FIFA juling og deretter grineblogge om det?

skal krabbe-lars få seg dame??

Sam: Jeg fikk ihvertfall mye positiv feedback, så det er bare å håpe på at de andre søkerne er udugelige. Jeg har *mange* års erfaring fra enkeltbetjente butikker, så jeg er høyt oppe på skalaen der og. Vi får se, burde vel få til litt fifa06 snart igjen ja. Skal trene.

Rutha: Kaaaaaanskje?

eller kanskje pjuske-peach får seg en venn?

Veldig bra Iversen – denne jobben får du, tipper jeg.

Tips: Ole har fått seg dame?

Iskwew: Oh, det hadde vært noe det. Så jeg krysser alt jeg kan krysse og håper på det samme. Skjønt hadde vært rart å vite at jeg hadde fått meg dame av bloggen til espen. Ville trodd noen hadde informert meg om det, skjønt dagens ungdom og deres internett, er aldri godt å si hva de kan finne på.

Da er det kanskje du som har fått råd borte hos Mihoe? Eller nei, du er jo på nett.

Iversen kan jo ha funnet på noe lurt. Før du vet ordet av det, skal du på blind-date, og så sitter Iversen i skjul og blogger om det.

Iversen: Jeg har maaaaange års erfaring fra enkeltbetjente butikker selv jeg… Dog ikke som ansatt, men jeg ble da innsatt

;O)

Iskwew: Jeg kan ikke være Doffen. Doffen har jo daua.

Hehe.

Men da skjønner jeg hvorfor Doffen ikke får seg dame. Han er jo dau :o)

Rutha: Nja, nå kom svigers på et lite helgebesøk – men nei. :p

Isk: Håper det! Han sa at han kontaktet søkerne enten fredag ettermiddag eller mandag formiddag, og fredagen er jo død… Ikke noe dårlig tips, men galt det og. Du vet det jo nå, men hysjhysj!

Ole: Tror sjansen for at du får deg dame via denne bloggen er ca like stor som at du får deg dame for egen maskin.

Isk & Ole: …

Knut Stian: Hihi, det er nok litt annerledes kan jeg tenke meg. :D

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.