Dyra, snekkerier og litt interiørmoro

Siden jeg har slitt med traumer siden i går (mer om det senere i dag) blir dagens første innlegg et bilde. I går måtte jeg og madammen vaske chinchillaen vår (la oss ikke gå videre inn på hvorfor), så vi benka oss ved badekaret med gnagershampoo og ett stykk vettskremt Peach. Etter badet så hun ganske fæl ut, og jeg følte meg fryktelig faderlig da jeg satt med henne i fanget i bortimot en time mens hun ble fønt tørr. For ordens skyld, det er ikke buret sitt hun er avbildet i, men et provisorisk nettingbur vi håpte skulle funke å ha henne i under føning. Det viste seg at det var mye hyggeligere for alle å ta det på den nevnte (litt mer koselige) måten.

Peach er våt, og liker det ikke. Legg merke til at halve volumet er borte.
Note to self: Chinchillaer blir ikke spesielt fort tørre, og de fryser lett.


Etter ca to timer var hun ganske tørr igjen, og klar for et sandbad med soppdrepende middel i (haha, katteblogging er så mye kulere når det ikke er katter involvert!). Hun kunne med andre ord sprette rundt i vår fantastiske chinchillasikrede leilighet, som jeg allerede har skrytt av i kommentarfelt hos Leni. Her er et kjapt lite bilde av stua vår, strippet for salongbord, så dere får fullt innsyn i vår noe spesielle sofadesign:

chinsikkert
Netting rundt hele den heslige sofaen til venstre, diverse former for tape rundt futon til høyre. Legg merke til Kua og Krabbe-Lars, for ikke å snakke om Kule Cash på veggen. Samlet sum for alt som synes på bildet er ca 1100 kroner, hvorav lampa står for 400, putene for noen hundrelapper og plakat + ramme og futon for resten.

Siden jeg er på bildedelingshumør i dag kan jeg jo poste et bilde av dua vår Dubert også. Han/hun sitter stort sett på verandadøra og ser anklagende på meg og madammen når vi spiser. Jeg tror Dubert er opptatt av helse og velvære, og i så måte er det ikke rart at han ofte rynker på nebbet av vårt kosthold. Dette bildet ble både uklart og vanskelig å gjøre noe med i Photoshop, men det er altså kameraten vår som sitter der oppe under taket (ingen premie for å gjenkjenne plakaten innafor døra):

dubert

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

må si at krabbe-lars var min favoritt

He he…jeg må si at jeg et øyeblikk vurderte å anmelde deg for chincillamishandling. Ser ut som hun/han er blitt vridd opp jo! Men imponert over sikkerhetsanstaltningene!

Rutha: Han er et kjært medlem av familien.

Mihoe: Vi følte oss skikkelig jævlige, men det måtte til. Helst skal man jo ikke vaske chinchillaer i vann, sandbadet skal holde – men man kan ikke gardere seg mot… ehrm… urolig mage. Takk for skryt. :D

Håper for guds skyld det var chinchillaen som hadde urolig mage og ikke noen andre! *får skrekkelige bilder inne i hodet*

Jeg hadde tenkt å holde meg god for å dele detaljer om dyrets diaré, men ja – det var Peach sin mage som var slem. :p

Jeg trodde det var et bilde av et leketøysdyr i en vaskemaskin jeg, så feil kan man ta. :)

Har du stjålet plakaten min???
Snart dukker du vel opp med skrik på veggen også…

*urk*

Jeg er glad jeg ikke har chinchilla, men katt! Og om noe lignende skulle være nødvendig å gjøre med Pondus, så blir du og madammen tilkalt, det er vaffal sikkert.

Og forøvrig avventer jeg traumatisk opplevelse!

*bekymret*

Er det ikke billigere å ha marsvin?

Ponin: Det ligner jo endel..

BB: Mulig, jeg pleier å ta en runde nå og da og knabbe postere. Angående Skrik: Jeg har ikke postet noen bilder av soverommet vårt.

Isk: Hehe, katter er nok enklere sånnsett ja, men å ha katt her er ikke aktuelt. Ulovlig og vanskelig. Traumet kommer det snart litt om.

Habben: Jo. Men kjedeligere. Det er litt mer liv i Peach.

Pjuskvåt Peach ser morsom ut. Er det noen mulighet for at vi kan bade Peach i stedet for å spille monopol i morgen, Iversen?

Ole: Nei. Jeg tror ikke hun koste seg nevneverdig i tørkefasen, det tar lang tid og er ubehagelig. Vanskelig å finne en mellomting på vår billige føner, og hun er ganske sensitiv på temperaturer. Kanskje vi kan bade Sam?

Tja, tror ikke naken Sam er noe jeg føler for å se med mindre det er nødvendig. Eller i fotballsammenheng, da er det jo bare kos. Da blir det monopol, vi får da badingen senere.

[…] Det skal installeres studentbynett og skiftes strømuttak. Det skal borres og støyes, bråkes og sikkert bannes litt også siden vi ikke har noen planer om å støvsuge eller vaske før folka kommer. Regner med at det blir plenty å vaske på når de drar, for å si det sånn. Det store problemet er Peach. At hun spiser opp de ukjente er nok usannsynlig, men at hun helst ikke bør utsettes for det intense bråket fra borremaskinene er sikkert. Løsningen blir å gjemme henne bort på badet, i det improviserte miniburet vi brukte da vi vasket det stakkars dyret for en stund siden. Det kan jo fort bli traumatisk, men jeg velger å anta at det ville vært verre med drill to meter unna ørene hennes. De er jo ganske store. Peach som bebis mellomrom Siden Rutha ba så pent om flere bilder av Peach (og alt annet for den saks skyld) tenkte jeg at det fikk bli første post på dagsorden, hva alle forslagene deres angår. Jeg garanterer nok ikke nakne damer, selv om to nesten-anonyme sjeler ønsker seg sånt, men de andre forslagene skal jeg prøve meg på med tiden. Som en god start, frem til vi tar flere bilder selv – her finner du flere babybilder av Peach på oppdrettersidene (siden åpnes automatisk i nytt vindu, lev med det). […]

[…] uteområdet vårt for over ett år siden, og i mellomtiden har duene overtatt. Noen husker kanskje en post for lenge siden hvor jeg fortalte litt om dyra våre, deriblant […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.