OK, Jim Carrey, nå skal du høre…

Nå er det nok.

Jeg har aldri vært noen stor fan av komikeren Jim Carrey, så nyhetene om at det kommer en tredje film om Ace Ventura, Pet Detective, har jeg egentlig ikke brydd meg stort om. Nå er det Nettavisen, verdens minst pålitelige filmkilde, som opplyser om dette – men vi får nåde gå for rett denne gangen (selv om IMDB ikke sier stort om saken). Uansett. Det holder nå. Jim har vist at han kan få verden til å le, og han har vist enda flere ganger at verden kanskje begynner å bli litt lei.

Jeg vil se Jim Carrey i seriøse roller. Han klarte brasene perfekt i Eternal sunshine og the spotless mind, det frister rett og slett å se om fyren kanskje er en solid skuespiller – også utenom komikken (greit, jeg innrømmer at han har sine komiske øyeblikk, jeg er da ingen tørrpinn heller).

Derfor gleder jeg meg til The number 23, en kommende Joel Schumacher-film. Mannen som ødela Batman har tross alt en del bra filmer på samvittigheten også; Falling down og Phone Booth er kule som smør. Kort sagt handler The number 23 om en mann (Carrey) som blir besatt av en bok som kan synes å være basert på hans eget liv (Hørte jeg noen si Truman Show?). Den litt kjipe greia er at boka avsluttes på blodig vis, og da er det vel lett å tenke seg hvilken vei dette kan gå. Vi snakker skjebne, force majeure og en stark raving mad Carrey. Dette kan bli bra.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.




Kommentarer

Jim Carrey er egentlig bare slitsom.
Han er morsom i små mengder.
Litt som Mr. Bean. Morsom i 5 minutter, og etter det blir man bare flau.

Dette minner meg faktisk litt om ein filmtrailer eg såg for, la meg tenke litt, 2 timar sidan. Ein av dei nye filmane med Will Ferrel, Stranger Than Fiction: http://www.apple.com/trailers/sony_pictures/strangerthanfiction/ . Den handlar om ein tilsynelatande normalt kjedeleg person som har ei fortellarstemme hengande over seg. Vel, eg vil overlate resten av ansvaret om å formidle filmens handling til filmtraileren. Ser ut som Will Ferrel kan bli morosam her. Han er jo i grunn ein veldig morosam fyr, men har ikkje alltid spelt i dei rette filmane.

Etter å ha sett «Cable Guy» på kino trodde jeg at min respekt for Jim Carrey aldri kunne bli gjenoppbygd. Men som d’Herre Iversen sier er han meget lekker i Eternal Sunshine og også bra i Truman show. Derfor skjønner jeg ikke hvorfor han skulle trenge å returnere til en meget ensidig (dog tidvis ytterst morsom) rollefigur.

Stranger than fiction ser meget bra ut om man skal dømme utifra traileren. Håper den blir like bra som den har potensiale til.

Truman Show og Bruce Almighty gjenopprettet alt etter Cable Guy (selv om jeg i ettertid ser at han faktisk gjør en glitrende innsats i sistnevnte. At historien er tynn, tar jeg ikke hensyn til)! Men Ace Ventura 3 kan vi spare oss for…

Rutha: Jeg syns han er morsomst når han legger litt bånd på seg.

Asbjørn: Den traileren var kul, nå gleder jeg meg til filmen.

Ole: Cable guy er undervurdert, men dessverre også et klassisk eksempel på at alle som elsker den anklager oss som ikke syns den var så super for at «vi ikke forstår den». Jeg tror jeg forsto den, og syns det var en helt ok film. Litt dryg, kanskje. Jeg var ikke så dum at jeg venta å se en komedie. Truman show og Eternal Sunshine er flotte filmer, grunnen til at han vender tilbake til komediene er nok at han liker å tøyse. Det må da være lov.

Cathrine: Spikeren på hodet.

Synes Carrey er morsom jeg, spesielt i Liar, liar og Bruce Almighty.. Ace Ventura 3 tror jeg at jeg klarer meg fint uten egentlig.. :-)

Jim er jo helt fantastisk i morsomme roller! Kanskje den morsomste skuespilleren jeg vet om :) Så dette innlegget var rett og slett vondt å lese. Ser frem til Ace Ventura 3.

Baard: Jeg likte Bruce Almighty. Liar, liar var heller ikke verst, men ikke en film jeg ville sett flere ganger. Vi er enige om AV3.

Tony: Tsk.

Carrey er vel i bunn og grunn en skikkelig tøysegutt? Ikke alltid så morsom når han bommer med andre ord. Det de fleste vel egentlig ikke forstår er at humor er en vanskelig form for underholdning. Carrey har vel likevel ved et par anledninger vist at han er en solid skuespiller.

Joa, han er nok mest en tøysegutt. Og det stemmer selvsagt at komikk ER vanskeligere enn man tror – men han treffer ikke meg helt, dessverre. Jeg vil bare se ham i seriøse filmer også, så kan jeg bare.. ikke se komediene. Han har det i seg, jeg vedder buksene mine på at Jim vil dra inn en Oscar for en ikke-komisk rolle innen femten år.

Jimmern har fått to Golden Satellite Award-nominasjoner og seks Golden Globe Award-nominasjoner, hvorav han har vunnet to av dem. Han har vært mest suksessfull med MTV Movie Award, med over 20 nominasjoner og priser. Noen av disse delt, blant annet prisen for Beste kyss i 1995, som han delte med Lauren Holly. Han har også vært nominert tre ganger for Saturn Award, så sjansen er der nok for en liten Oscar etterhvert også ja.
Veddemål akseptert.

Trils: Vi får vinne noen som tør å vedde imot.

Fin blogg, poseidon.

Haha, jaggu! Takk for den. Liv på Undernet?

Glemmer vi Dumb & Dumber her???, garrantert den artigste filmen hans, selv om liar liar og Me Myself and Irene heller ikke var så dum. Men i Ace Ventura blir han bare slitsomt i lengden!! Cabel Guy e en film man må se flere ganger for å synes den er bra tror jeg.

Vel, har mine tvil.

Kristoffer: Ja, vi gjør det. Jeg kan jo ikke snakke for andre, men jeg glemmer den fordi den ikke er spesielt morsom. Me, myself & Irene har jeg bare sett en gang, og det var på en busstur, så den tør jeg ikke mene stort om. Det du sier om Cable guy er jeg enig i.

Dnalleh: Det rimer bra. IRC er vel generelt i sumpa nå.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.