Journalistisk lekkerbisken 2

Nok en gang har Dagbladet overgått seg selv i klassen «Viktige artikler om ting vi bryr oss om«.

Mulig dette kunne passe bra inn på en eller annen blogg der ute, men i en avis? Skjerpings.

PS: I forrige kommentarfelt lovte jeg bot og bedring. Dette er ikke verken bot eller bedring. Bot/bedring loves forutsatt at internettuttaket på jobben er fiksa igjen i kveld.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Det har faktisk blitt blogga allerede — for tre (3) uker sida. Ikke bare er Blabladet uviktige, de er treige i sessen og.

Fasinerende….

Tiram: Ja, jeg mente jeg hadde sett det opplegget før.

Solheando: Ja, det skulle jeg mene!

Det er tross alt ganske viktig. Nå er jeg jo forberedt i tilfelle jeg ved et skjebnens puss ble innkalt til det brasilianske landslaget. Tenk hvor flaut det hadde vært å komme på landslagssamlinga uten kunstnernavn! *grøss*

hehe
Jeg ble jo innkalt til G-19 i sin tid, så det er håp for alle! :D

Så hadde dette vært under Drillos tid så hadde han fått kalle navnet Dildo???

Der kommer du med en i beste fall halvsannhet, herr Iversen. Men jeg innrømmer at jeg får en liten ball av skuffelse i magen hver gang jeg sjekker posten og det ikke er noe der fra Åge Hareide, eller i det minste et par tippeligaklubber. Kan Runar Normann få proffkontrakt kan pokker meg jeg det også!

Kris: Olseca Pau, men Dildo var mye mer treffende!

Ole: Nja, innkallinga var reell, og du har enda ikke representert Norge – så om du endrer statsborgerskap er det håp! En helsannhet, med andre ord. Du er hyggeligere enn Runar Normann, det er derfor ElisabethIC og Kristin slåss om deg. Har tipsa VamPus også!

Iversen: Dust.

:D

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.