Eksfajls!

Jeg og madammen har meldt oss ut av hverdagslivet. Vi tilbringer nesten all vår tid muret inne i leiligheten med X-files på DVD. Det er skikkelig digg, mye bedre enn strikk. Så nå veit du hvorfor det har vært lite aktivitet her i helga.x

For your entertainment:

Iversen Revisited kommer sterkere tilbake til søndag. Mye sterkere. Jeg lover.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

ja faen…jeg ble så gira da tv3 begynte å sende episodene fredagskveldene.
pga min relativt unge alder fikk jeg ikke med meg så mye da de gikk på tv første gang.
men jeg falt helt ut.
fredagskveld er teit tid å sende sånt på

Hehehe… artig! Hvor mange episoder finnes det egentlig? Og hvor mange på DVD? Og hva har du, ev. hvor mye har dere sett?

Rutha: Hehe, jeg ble litt snurt egentlig. De begynte å reklamere dagen etter at jeg hadde bestilt de tre første sesongene på DVD.

Tony: Har ikke telt antall episoder, men det er ni sesonger. Jeg har alle ni, vi har ikke kommet lengre enn litt ut i tredje sesong. Jeg husker omtrent ingenting, så jeg koser meg.

Kan ikke du låne meg de DVD’ene, så kan du bruke tiden på å blogge istedet?

M:)rten

den serien gjore meg litt frustrert egentlig.
folk gikk og venta på at de skulle finne hverandre, men hvis de hadde gjort det hadde det blitt teit.
blei det noe av det egentlig?

Morten: Nei. :D Men jeg skal jobbe søndag kveld, da blir det mer blogging enn tv.

Rutha: Joa, de sussa vel litt og sånn. Har ikke kommet så langt enda, og husker ganske dårlig.

X-files ruler!
Har du forresten sett Stargate (Sg1 og Atlantis)?
Anbefales!
(MacGyver er med i Sg1!!!)
Last ned piloten på jobb i kveld! Du blir ikke skuffet:-)
Koz

Hallois, Paul. DU ble tatt for å være spam av Akismet, i tilfelle du trodde jeg bedrev sensur. :) Jeg tar det linje for linje:
Ja!
Litt, likte ikke de første episodene av SG1.
Ja, jeg forstår dette. Er du Peter in disguise?
Kanke laste ned noe på jobb, misbruker en møkkamaskin som bare er god for å hente ned mails nå. Ser dårlig ut for kveldens produksjon, alt var helvete når jeg kom OG det ser ut til at nettverkskortet i laptopen min er dødt…
KOZ til deg og.

Eg hugsar dei første sesongane som veldig gode. Så ramla eg heilt av. Det eg likte best var at dei tok utgangspunkt i mytar, eventyr og overtru, slik som Bigfoot.

Episoden med dei incestuøse folka ein stad i sørstatane, som fekk born med mora som var utan armar og bein er den eg hugsar aller best. Det trur eg var min favorittepisode.

Når det heile vart for komplisert med alle konspirasjonane var det ikkje så gøy lenger.

Magnus: Da husker vi mye det samme. Vi er godt i gang med trede sesong nå, og det er fremdeles moro. KOnspirasjonene blir heldigvis mer ok å følge med på når det ikke går en uke mellom hver episode, og man ikke går glipp av noe – og et par av disse enkeltstående episodene er jo fantastiske. Det var for øvrig «Darkness falls» (der hvor et tømrerlag blir spist av grønne insekter) som fikk meg til å kjøpe de første sesongene, etter det var det mest komplettisten i meg som tok over.

Nydelig allusjon til Pelle Parafins Bøljeband! :-)

Vet ikke hvordan jeg havnet på denne siden, men jeg har ikke sett X-Files siden det gikk på TV2 første gang. Kanskje det er på tide å kjøpe en sesong, husker jo at det var fett.
Ellers anbefaler jeg alle å se Breaking Bad, ikke det at den har noe som helt å gjøre med X-Files annet enn at det også er en fantastisk god TVserie.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.