Antirasistisk bloggstafett

Elvis Bling Laden har gitt meg stafettpinne, og selv om jeg var litt av en kortdistanseløper i sin tid er jeg redd jeg vil slite med å følge skikkelig opp. I god Iversensk ånd har jeg likevel prøvd – jeg utfordrer Iskwew og Tony til å ta opp tråden.

«Kristin Halvorsen kommer til å brenne i hælvete i en evighet! Det har jeg fra høyeste hold»
Elvis Bling Laden, guds sendebud på jorden
Ivers
So I guess this is where I tell you what I learned; my conclusion, right? Well, my conclusion is: Hate is baggage. Life’s too short to be pissed off all the time. It’s just not worth it. Derek says it’s always good to end a paper with a quote. He says someone else has already said it best. So if you can’t top it, steal from them and go out strong. So I picked a guy I thought you’d like. «We are not enemies, but friends. We must not be enemies. Though passion may have strained, it must not break our bonds of affection. The mystic chords of memory will swell when again touched, as surely they will be, by the better angels of our nature.»
– Fra American History X

3 tilbakemeldinger på “Antirasistisk bloggstafett”

 1. Iskwews hjørne på www » Blog Archive » Antirasistisk bloggstafett sier:

  […] Iversen tagget meg med en Antirastistisk bloggstafett startet av Elvis Bling Laden. Og jeg får være en kortdistanseløper jeg også (sliten i hodet), og låne noen ord, ord som for alltid står risset i stein i historien. Det er vel en av de meste berømte og største talene som er holdt, noen gang, med rasisme som tema. […]

 2. tiqui sier:

  Bumerang rasisme

  Antirasistisk bloggstafett:I tråd med min nye treningsfilosofi fortjener jeg ekstra strafferunder, så jeg skal gjøre et forsøk med en langdistanse-etappe: Iskwew har tagget meg med Antirasistisk Bloggstafett, via Iversen, startet

 3. Tony sier:

  Takk for utfordringen! Først virka denne stafetten litt meningsløs, spes. med tanke på Halvorsen-kommentaren, men så ble det bedre når jeg fant ut av hva jeg skulle skrive :) Ser i dag at Tiqui også har fulgt stafetten, noe som jo er glimrende!