Besøkstellere, søkestrenger og pulings (Oh my!)

Jeg tror disse statcounterne juger. Fra ende til annen fabrikkerer de besøkende og multipliserer antall reelle lesere. Dette gjør de for å gi oss som bruker dem bedre selvtillit, og sannsynligvis av grunner vi dødelige ikke forstår. Det er nemlig ikke vanlige mennesker som står bak disse tjenestene. Jeg skal ikke si at Jimmy Hoffa har en finger med i spillet, men han har en finger med i spillet. Fakta faen. Han står bak det aller meste, har Hollywood lært meg. Jeg stoler på Hollywood, men ikke besøkstelleren min.

Sannsynligvis er det bare tretti-førti personer som besøker norske blogger. 75% av dem kommenterer, de resterende 25 prosentene er folka som står bak telleprogrammene. Dette er mennesker som er så glad i å lese blogg at de bruker all sin tid på å lure folk til å fortsette med blogging (Ok, jeg har visst gjennomskuet dem likevel), de er noen sleipe jævler. Banna bein. Over til lysere saker, her er en liste:

Topp 10 – Kule søkeord
10. Pornofilmtrailer - takk til Fred ut, Sønn. Artig at Iversen Revisited også leses av tyskere.
9. Psykopatiske trekk – Oh yeah!
8. Seksi damer – Nei, jeg har ikke stavet feil. Det sjokkerende er at denne søkestrengen faktisk er blant topp5 blant henviserne fra søkemotorer…
7. WP fanteri – Sjarmerende. Absolutt.
6. Ti ganger bedre enn VIF – Denne gjorde litt vondt, spesielt med tanke på siste tids resultater. Søkeren kan med andre ord ha lett etter et hvilket som helst Tippeligalag.
5. Hvordan brekke armen – Jeg er jo noe av en ekspert på området, men hva slags mennesker går inn for å tilegne seg kunnskap om dette emnet?
4. Tannregulering TV – Ærlig talt…
3. Mihoe blogg damerumpe – Ja, «mihoe.org» ER en vanskelig adresse å huske.
2. Homofestivitas - Denne er så SØT!
1. Papirsex - Denne får førsteplassen fordi jeg fant et bra illustrasjonsbilde.

papirsex
Fornøyd nå, papirpervoer? Her gjengitt i svarthvitt, siden det så litt snuskete ut.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Ha ha…søkeord er en klassiker! Og jeg har en veldig vanskelig adresse! Seksi damerumper er en klassiker hos meg…

Forøvrig syns jeg papirsex var mye morsommere enn det så ut til på…æh…papiret?

Hah! I løpet av natten skal jeg snekre en god konspirasjonsteori her! Hoffa blir for enkelt i en verden full av Bush og det som verre er.

Mihoe: Jass, ofte en slager. Jeg hadde artigere treff i gamle dager, men disse er jo også søte. Papirsex er nok den neste sengeslageren!

Iskwew: Jeg skal følge med (på deg OG Jimmy).

joakim: Hæhæ, hadde det vært gratis, så…

det er faktisk verdt det, hvis man liker denslags, men jeg glemte å lukke -taggen, sorry :p

haha sier jeg bare, lukker meg selv, nå.

Haha, joakim, er du full? :D

Har du noen beviser for at tellerne juger?

Jeg innser at jeg har latt meg påvirke for mye av søkeordene. Bloggen min består av over 100000 ord, ca 10-20 av disse er grove, og denne titusendelen av ordene mine får halvparten av søketreffene. Siden jeg markedstilpasser meg har bloggen blitt mer sleezy enn jeg er komfortabel med. Nå hopper jeg av SOLratings, håper det hjelper. Hvorfor hoppet du av SOLratings?

Jeg får nesten bare treff på blatanikov@gang.rus – mailaddressen på det visittkortet i Hostel, som jeg var så «lur» å nevne i en post.

Hehe. Jeg kom jo hit siden jeg søkte på blatanikov@gang.rus. Dæng. Er ofte litt tvilende til den statsen selv, men det kan jo tenkes….

Tror det «brede norske publikum» ikke helt er klar for å kommentere bloggere enda, men jaggu surfer de! :)

[…] Siden det bare er en forsvinnende liten del av leserne som faktisk svarer på disse avstemningene jeg kjører blir resultatene lite å stole på (Eventuelt traff jeg virkelig spikeren på hodet i denne posten). Jeg mener, hvem stoler på et resultat basert på noen få prosent av dem man faktisk har tenkt å tilskrive trender til? Statistisk sentralbyrå og andre tullinger kanskje, men ikke vi på Iversen Revisited. Fortenk. Representativt utvalg my ass. […]

[…] som blogger har sett ei liste som denne før. (Her er noen flere). Alle som kjenner initialene SEO veit hvorfor. I alle tilfelle syns jeg også det […]

[…] som blogger har sett ei liste som denne før. (Her er noen flere). Alle som kjenner initialene SEO veit hvorfor. I alle tilfelle syns jeg også det […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.