Film du gleder deg til

Tryllekunstnere er visst i vinden som aldri før, de første to filmene du gleder deg til handler om illusjonister og rampete trollmenn. «the illusionist» handler om Edward Norton som forelsker seg i Jessica Biel. Det som er kjipt for Ed er at Jess allerede har noe på gang med Rufus Sewell. Paul Giamatti må løse flokene, men sliter selvfølgelig med å velge side.

Tryllekunstnerfilm nummer to heter «the prestige» og har to solide mannlige hovedrolleinnehavere; Hugh Jackman (som kan bety himmel eller helvete) og fantastiske Christian Bale.

Om kjempelenge til kommer gamle kjente tilbake på kino, du kan jo kose deg med denne traileren i mellomtiden. Jeg syns heltenes halser var litt teite, men ellers ser det jo glitrende ut. Tipper April er passe nydelig. Åååh… April O’neill….

Til sist; her er traileren til «a scanner darkly» som jeg veit at halve lesermassen til Leseglede sikkert gleder buksene av seg til (selv om Keanu Reeves er med).

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Flere filmer å se frem til her ja. Ryktene sier at A Scanner Darkly muligens ikke kommer på kino i Norge, noe som i mine øyne er årets største feilvurdering… I det siste er jeg en av de som faktisk har fått en øreliten større respekt for Keanu Reeves. Jeg mener, kan du huske at han har blitt feilcastet noen gang? Stort sett fungerer han fint til de behovene filmene stiller til ham: The Matrix og Constantine er bare to eksempler. Thumbsucker er en tredje mer seriøs film, som også viser at han ikke nødvendigvis bare er en actionfigur. Han er for all del ingen karakterskuespiller (de er det likevel ikke så mange av), men fungerer fint til sitt behov.

Keanu Reeves er feilcastet i Bram Stoker’s Dracula.

He he he. Ja, klart du finner noen filmer, men poenget mitt var først og fremst i at det går litt sport i å «disse» Reeves uten at det egentlig er spesielle grunner til det.

Gbang: Men det er jo litt artig, da? :D

Hm. TMNT – kan jeg si at den så helt forjævlig ut? Det er ihvertfall en film jeg ikke skal se.
:=)
A Scanner Darkly har jeg gått og gledd meg til siden Waking Life, og nå denne nyheten om at den kanskje ikke skal på kino her til lands?! Forbannet være de kjipe, u-geme, sjofle og stygge menneskene som bestemmer det! For noe idioti. Er det rart folk laster ned film, sier nå jeg!

Overvar innspilling av deler av filmen «the illusionist» i praha i fjor…

Brom: Nei, det kan du ikke.

O: Heldige jævel.

Keeanu Reeves er feilcastet i alt han han vært med på bortsett fra Constantine, Bill & Ted og Matrix.

Ellers har han laget megacrappe filmer. Parenthood, Johnny Mnemonic, The Watcher, Point Break, Something’s Gotta Give, The Replacements, The Devil’s Advocate, Chain Reaction, Hard Ball og Speed er noen fin kalkuner som jeg husker med gru.

Og igjen… er det filmens eller Reeves sin feil?

Reeves som ikke kan skuespill er hovedproblemet. Det hjleper å kunne virke troverdig når man lager film.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.