(Sett inn tabloid agurkoverskrift her)

Jeg ser virkelig ikke problemet her… Sier det ikke seg selv at juksejournalister juger både titt og ofte? Vi bør nok revidere vår naive holdning til juksejournalister fremover!

juks

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

det jeg syns er artig er at de som jobba hos Mann ikke lukta lunta da han skrev at han hadde klart å flytte på Bill Gates. og hvordan han visste hvilket fly han skulle være på.

Som juksejournalist så er vel jobben din å juge er det ikke. Han burde fått lønnsøkning, for det var kjempe bra jugd. Vil nesten si at han er blant eliten av juksejournalister.

Og det er bedre med juksjournalister en jukseleger som Sundbø.

Virker som en kjmepe greie egentlig. lurer på om de har gått på jukseuniversitetet sammen og om de har en juksekone? og de spiser juksemat? Mye jeg lurer på om jukseproeffesjonene merker jeg.

Rutha: Tipper Mann-redaksjonen var klar over at han jugde, og tenkte de kunne få slått to fluer i en smekk. Først et bra salg pga Gates-intervju, for så å blåse opp at de hadde blitt lurt. All PR er god PR.

Kent: Enig, jeg beundrer juksefanter! Jeg jugde meg jo selv til toppkarakter i muntlig på ungdomsskolen.

idiotisk uansett.
hadde jeg vært sjefa hadde jeg ikke publisert noe jeg visste var bs.
kunne risikere tillitt hos mange lesere.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.