Mandag gikk i vasken

Aj, aj, aj! Jeg vet ikke helt hvorfor, men en dag uten bloggaktivitet gir meg skikkelig dårlig samvittighet. For en tid tilbake ble det snakket endel om bloggdepresjon, og dette er kanskje i samme gate. Mandag var en slik dag, en dag uten innlegg.

Men jeg har selvsagt en unnskyldning!

Jeg sov hele natta, så den posten jeg ofte spyr ut mellom 2 og 3 utgikk. Jeg klarte å sove helt til klokka tre, og nå syns du vel jeg er en slubbert. Vel, det stemmer. Men jeg sov såpass lenge fordi jeg skulle jobbe natt til tirsdag, altså omtrent nå. Den observante leser fersker at jeg skriver fra arbeidet nå. Jeg kunne jo skrevet noe før jeg dro, kunne jeg ikke? Neida. Jeg bruker minst tre timer på å våkne, og omtrent da braker det jo løs med dårlige serier på Ztv og TV3. Dermed drøyde det helt til jeg var på jobb før jeg fikk tid til å skrible. Da jeg først ble slått av akutt skrivesperre var det egentlig litt deilig når jeg plutselig fikk masse jobb å gjøre med en kjip server som ikke ville spille på lag, og plutselig var klokka ti minutter siden. Dette er den reelle unnskyldninga, og som dere ser har ikke skrivesperra dratt hjem enda.

Den offisielle (men på ingen måte reelle) grunnen til det manglende innlegget er at jeg hadde tenkt at hele dagens produksjon skulle baseres på ønsket til vedkommende som svarte rett på bildespørsmålet mitt i forrige post. Røvis klarte brasene, men å ønske seg et tema ble for vanskelig, så da satt jeg uten noe inspirasjon. Fy skam!

Alt er altså Røverdatters feil… Hosthark.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Du får ikke ta det mer seriøst enn at du rett og slett tar en pause når inspirasjonen ikke er der. Vi stikker innom for det, vettu :o)

PS Å sove til 3 er dekadent på en veldig positiv måte.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.