Superjournalistene slår til igjen!

Dagbladet syns det er viktig å fortelle oss hvilke TV-serier som har drøssevis av seere, og tv-slave som jeg er måtte jeg lese «nyheten» deres (Det er tross alt agurktid). Øverst i «artikkelen» tronet dette bildet, og jeg lurer på om det er andre enn meg som synes bildeteksten er noe.. slurvete? Du kan klikke på bildet for å se en større utgave, og førstemann som kan fortelle meg hva som er riv ruskende galt skal jaggu få ønske seg et blogginnlegg med selvvalgt tema (hah, som om noen gidder å ønske seg noe, liksom)!

CSI cast

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg vet det! Jeg vet det! Det er rollefigurene sine navn ikke deres egne!

Og hvis det ble litt ullent formulert var det rett og slett fordi jeg ble litt hektisk av å vinne.

Eller, altså…De har fått med seg David Caruso i hvert fall.

er det bare meg som ikke har sett hu helt til høyre før?
følger jeg så dårlig med?

ok…jeg imdb’a a….Wanda De Jesus er ekte navnet hennes…så er ikke rollefigurnavn på henne heller.

Rutha: Ok. Jeg tror hun var med tidligere, men jeg var ikke så lur at jeg imdb’a a. Da har jeg sikkert ikke vinni allikevel. Spørs hvor streng dommeren er…

Dealen var jo den teite blandinga av rollenavn og skuespillernavn. Speedle dauer vel på et tidspunkt, så jeg kunne jo vært ute etter at bildet representerer en sesong som ikke var mest sett – men pyttsann.

Røvis: Du kan bare slå deg løs og foreslå tema for innlegg, jeg er en ganske snill dommer.

Hah, dette var en konkurranse jeg aldri hadde vunnet. Jeg har sett akkurat nok nedlasta episoder av «CSI Miami» til at jeg ikke vil se fleir (det skulle ikke mye til) — jeg har ikke begrep om hva som er ekte navn og hva som er rollenavn her.

Tiram da. Har du sett én episode burde du jo ferska dette – de gjør jo et kjempepoeng hele tiden av hvor merkelig navn «Calleigh Duquesne» er, og de kaller David Caruso «Horatio» non-stop. :p

Ok, jeg er datanerd men iversen du er den største film/tvserier-nerden jeg veit om ;-)

Calleigh hvem? Joa, mulig jeg hadde huska det hvis det var noenlunde ferskt i hodet mitt, men det er omtrent trekvart år sida sist jeg så en episode av «CSI Miami». (Og «så en episode» betyr i denne sammenhengen «satt og leste ei bok mens eksen så på TV» :)

Æsj, jeg kommer ikke på noe bra tema… Jeg er ikke så veldig oppfinnsom om dagen.

O!: Det tar jeg som en kompliment, men jeg tror nok diverse filmbloggere er mye mer bevandret i variert film enn jeg er. :)

Tiram: Du har ikke «sett en episode» om du holdt på med noe annet og overhørte et par replikkvekslinger. :p

Røverdatter: Det regna jeg nesten med. :D

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.