Tverrblogglig religionsstrid

Det har blitt fryktelig hipt å anbefale andres poster i det siste, og jeg slenger meg på bølgen. Det er jo ofte sånn når noe blir populært, oss som egentlig ikke har så mye vi skal ha sagt bare følger på.

Uansett. Christer Gulbrandsen postet i går (30. juli) et innlegg om religionenes (eller kanskje mest kristendommen) plass i samfunnet vårt, og Fader O. Moi svarte i egen blogg. I dag har Christer tatt for seg Mois svar. Diskusjonen er interessant å følge med på, og om debvattantene ikke faller for fristelsen jeg liker å kalle «billige knep», da kan dette til overmål bli en debatt vi andre kan lære litt av – uansett hvilket syn vi selv har på saken.

To innlegg i kategorien «Ærlig talt» på rad er ikke helt i tråd med bloggfilosofien min, men jeg skal gjøre mitt beste for å skrive noe tullball snarest.

En tilbakemelding på “Tverrblogglig religionsstrid”

  1. O! sier:

    God Iversen, siden enball ligger med beine i strekk så er det tullball vi får sette vår lit til.

    ;-)