Norway Cup – Fluepapir for faenskap

Nå er verdens største fotballturnering i gang, ihvertfall skrøt de av det da jeg var yngre, og jeg gruer meg til de kommende dagene. Oslo fylles opp av bråkete snørrunger, alle gressbaner er opptatt og all kollektivtrafikkkultur forsvinner som dugg for sola. Men det er naturligvis ikke det aller verste.

Byen renner over av fremmedlegemer. Noen kaller dem «bergensere», jeg kaller dem Guds gave til maskingeværet. Neste år bør Bækkelaget sette ned foten og be de ufyselige jæklene prøve seg i noen danske sommerturneringer istedet, for i Oslo kan de naturligvis ikke oppholde seg. Unntaket må være om de lover å rulle på r-ene sine og tone ned sin brautende fremtoning, men sjansene for det er vel mindre enn at Uwe Boll lager en bra film. Fysjom.

Det finnes positive sider ved NC også, heldigvis. I går, på vei hjem fra jobb, endte jeg opp i en t-banevogn sammen med et Kenyansk lag som underholdt med sang og ablegøyer. Det hender jo man ser sånt ellers også, men disse kunne faktisk synge. Da er det helt ok i min bok, og hundre ganger bedre enn disse talentløse trekkspillerne som pleide å plage meg på Kolsåsbanen før.

PS: Lykke til i Norway Cup ønskes Ullern G-92 (selv om dere er fra vestkanten) og kusina mi som spiller for Froland/Amazon (selv om foreldrene hennes har bosatt seg i Froland)!

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

hm, no syns eg kanskje du generaliserer litt vel mykje, eller? :)

Hihi! Godt vi ikke skal på Frognerbadet til uken, i hvert fall. Der kommer det ikke til å være plass til et lite minihåndklede en gang.

oh my…det kryr av de ungene på aker brygge. de tar bilder av ALT. spesielt moro er det å vasse i den fæle fontena utenfor her, som alle småunger bader og gjør sitt fornødende i.
det vannet holder jeg meg LANGT unna.

L: Kan aldri bli for mye generalisering når det kommer til Bergensforakt.

Iskwew: Ja, det vil jeg tro.

Rutha: Æsj.

Det verste er kanskje at Aylar står for åpningen av Norway Cup med en slags sang. Jeg er ikke helt sikker på om jeg hadde gitt det unge avkommet velsignelse til å digge ei som ikke har gjort så veldig mye annet for å bli kjent enn å delta i en pornofilm. Ellers heia Mathare United :)

Mvh vordende streng mor

Tja, jeg har igrunn ikke hørt sangen, likte ikke originalen. Kan aldri tro at Aylar er noe bra forbilde, men tror nok ikke jeg hadde reagert på at hun flere år senere synger en sang på fotballcupen til dattera mi, liksom. Hun var jo for øvrig mer tekkelig kledd enn de fleste av jentene på sletta også. Mistforstå meg rett, jeg skjønner meg ikke på kjendisstatusen hennes, men noe videre skummel eller korrumperende syns jeg ikke hun er. ?

Heia Amazoooon!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.