OK, Kjetil, nå skal du høre…

Å først erklære at man ikke har planer om å kjøpe flere bein fordi stallen er bred nok, for så å tape mot Odd i Skien fordi spillerne åpenbart er dauslitne – det henger ikke på greip.

Ei heller er det så jævlig lurt å legge seg bakpå om man har en tomålsledelse. Det burde du ha lært etter en haug med manøvre av samme art som endte med uavgjort. Denne gangen ble det til overmål tap, og det var intet mindre enn fullt fortjent.

Iversen revisited kommer neppe tilbake med mer, med mindre Reka får sparken og undertegnede ser det som et tegn fra oven om å gjenoppta trenergjerningen. Skål!

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

ÅÅÅ får en herlig dag: Oddranne vant.

Æ Bæ Oddrane vant!

Så 2-0 er den farligste ledelsen! Her har jeg slaktet denne floskelen i alle de år som har gått siden jeg brukte bleie (opp til den enkelte leser å gjette hvor lenge det er) og så skjer noe som dette. I sit corrected.

Trond og Hjorthen: Jeg liker dere ikke.

Ole Scheie: Ja, nå fikk vi virkelig et bevis for at vi ikke har peiling på fotbaall. :| På den annen side er det nok en forskjell på 2-0 etter superflaks og en mer fortjent tomålsledelse. Så får vi ta diskusjonen om hva som er fortjent en annen gang.

siden jeg er fra grenland får jeg si heia odd

Rutha: Du MÅ ikke, bare fordi du er fra Grenland. Du kan jo heie på Pors, og bli gretten når Odd har suksess.

pors er liksom ikke så spennende. har vært på en kamp og det var kun fordi noen venner skulle.
egentlig bryr jeg meg ikke så veldig om fotball, men litt patriot må man da være.

OBS!! INNSIDE INFORMATION FØLGER!!

Jeg gikk faktisk forbi Lars Bohinen i går kveld på vei hjem til leiligheten på Majorstua. Jeg kunne ikke unngå å høre han si «Jeg skal si til Reka at her må det være flere som gir mer, det må være mer guts».

Kult? Jeg føler meg nesten som de to som jobbet for Washington Post på 60 tallet..

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.