Vi har laget 2014-kalender til deg!

I 2014 kommer det til å bli dager (både hellige og uhellige), måneder og månefaser. Nå kan også DU følge med på sånne ting – for det er slitsomt å finne frem mobilen når man sitter og den ligger i lomma – på en flunkende ny og feiende flott papirkalender!

Hi(ver)storien 2014 er navnet på herligheten, og ved å trykke hvor som helst på denne setningen kan du laste den ned HELT selv.

Her får du alt du trenger for å følge med i timen, kjærlig redigert av vår alles Kristin Storrusten med enkelte innspill fra undertegnede. Temaet er, som den intelligente leser sikkert har forstått, hva Iversen-slekta har tatt seg til gjennom historien. Vi har dokumentert med interessante faktatekster og autentiske fotografier for hver bidige måned.

Kos dere!

Hiverstorien2014

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg sier jo «hver bidige måned», men som en helt ekstraspesiell godbit har vi gjemt én liten måned som ikke har tekst. Må være litt spenning.

Brokkoli! Jeg har lest igjennom den flotte kalenderen din, Espen. For en skrivekunst! Liker den stilfulle humoren pakket inn i gamle bilder og vittige _fakta_.

Denne kalenderen må deles usjenert til befolkningen.

Takk skal du ha, Andreas! Det er nok Kristin som står for det meste av kalenderen, jeg har mest av alt vært moralsk støtte. :)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.