Fold your hands, child, you walk like a peasant.

Klokka har snegla seg mot 02.00, og det er dødt på jobb. Jeg sitter og fører en noenlunde sivilisert samtale med en på alle måter oppegående venn via MSN. Det sludres om varmen, svensker som bør bures inne og ellers hva vi driver med for tiden. I dag kjøpte jeg Veronica Mars (sesong 1) på DVD og en knallbra Belle & Sebastian-CD, opplyser jeg, og bomben smeller. La oss gjengi marerittet i sin helhet (Det er meg som er «Iversen»):

Tamara sier:
hva slags skive?
Iversen sier:
belle & sebastian-skive
Tamara sier:
aldri hørt om
Iversen sier:
!

Skandaløst. I am shocked and appalled! Jeg trodde dette bandet var verdenskjent, allment elsket og nominert til Nobelprisen i musikk fem år på rad, men så feil kan man ta. Det kan naturligvis tenkes at Tam-tam ikke er representativ for det musikkelskende Norge, men det tviler jeg på. Hun kan tross alt spille både bassklarinett, blokkfløyte og tuba. Uansett. Belle & Sebastian er et herlig skotsk band, og du kan egentlig bare stikke i platesjappa med en gang om du ikke har hørt om dem.

bellesebastian

Plukk med deg Tigermilk, If you’re feeling sinister, Fold your hands (…) og The boy with the arab strap og du er set for life. Kos deg. Sommeren er reddet for godt under tusenlappen, og det er ikke alle blogger som kan love deg like mye.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Ikke å ha hørt om Bell&Seb fraskriver deg alle muligheter til å mene noe innenfor musikk. Det blir som å diskutere engelsk fotball uten å vite om Manchester United.

Ikke slå meg Iversen, meg jeg har heller ikke hørt om dem… Burde jeg laste ned? *host*

Bad Bunny: KUnne ikke vært mer enig.

Elisabeth: Nei. Du burde *kjøpe* en CD eller to i butikken.

Det fins flere fotballlag enn ManU, og det fins flere band/sjangre enn B&S.. så jeg er uenig. Men jeg skal se hva jeg finner…

Jeg måtte høre gjennom dette albumet etter din hemningsløse oppskryting. Så Yahoo Music ble fyrt opp, Belle & Sebastion ble søkt opp og Fold your hands child, you walk like a peasant ble lyttet igjennom.
Jeg har lyst til å si som Kevin Kline i A fish called Wanda: «Ok… Ok… DISAPPOINTED.» I tillegg må jeg si kjedelig, utrolig kjedelig faktisk.

Heldigvis finnes det så mye musikk der ute av forskjellig genre at vi alle kan finne noe vi liker, så kos deg med Belle & Sebastian i sommervarmen og så skal jeg finne meg noe annet.

Tam: Pft. :p

Frank: Neinei. Travis og Coldplay er kjedelig, Belle & Sebastian er vakkert.

Oioi, så jeg har ikke gått glipp av noe Frank? Herlig å høre…

Jo du har det Tamara.

Jeg vil si at folk som ikke har klina til en Belle plate har ikke levd. Samtidig som jeg vil si at har du ei dame med deg hjem og setter på en en Belle plate og du ikke får pult så er hun lesbisk.

Tam: Bullcrap.

Kent: Det kan bekreftes.

Veronica Mars er ok nok…
men Belle og Sebastian får meg bare til å tenke på Camilla og Tyven….ikke spør meg hvorfor..men fysj

Kanskje jeg er feil alder.. jeg er jo noen få år yngre enn dere? Feil generasjon, liksom.

Rutha: Jeg handla Veronica Mars litt fordi Joss Whedon er en flinkis, litt fordi jeg har likt de få minuttene jeg har sett og litt fordi jeg liker Enrico Colantoni – men mest fordi jeg hører at sesongavslutningen av ses. 1 skal være en av tidenes beste. Får se hvor skuffa jeg blir. Jeg aner ikke hvorfor B&S gir deg K&T-minner. :D

Tamara: Njææ, kanskje. Jeg tror du bare ikke følger godt nok med. :p

For å si det sånn er sesongavslutningen av sesong 1 mye bedre enn sesong 2. Da satt jeg kun igjen som et stort spørsmålstegn.
Muligens fordi de snakker litt fort innimellom og jeg ikke har fått med meg alt, eller at jeg har blitt distrahert rundt viktig info. Men VM er generelt artig.

Ang B&S tror jeg det har noe med at hu ungen roper SEBASTIAAAAAAAAN, SEBASTIAAAAAAAN nesten 90% av filmen.

Haha, ok. Da forstår jeg bedre. :D Hjelper deg om jeg minner deg på Gul-Lars og «Marrrriaaaaaaaanneeeeeeeee»?

herrejesusmannogdager
hjelper lite når jeg sitter på 12 timers vakt å ha sånne ting på hue.
pluss at jeg bor med en bergenser…skarre-r hele dagen

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.