Ordkløveri (det ordspillet fungerte ikke)

For tiden jobber jeg med tidsskrifter. Arbeidsplassen min sørger for at bibliotek rundt om det ganske land kan ha egne hyller med Illustrert Vitenskap, Kapital og dagsferske aviser. Det er fint å føle at man bidrar til noe samfunnsnyttig. At hele formålet med vår business er å holde økonomisk liv i Norsk Bibliotekforening er en steikefeit bonus. Bibliotek ruler.

…men hakket viktigere, om man måler i bloggbarhet, er det at man av og til kommer over morsomme og/eller treffende tidsskriftnavn! Jeg har tatt med et lekkert eksemplar hjem:

Medlemsbladet til Norsk Knivforening kunne hett «Norske kniver», «Kniver i Norge» eller «Medlemsbladet til Norsk Knivforening», men dette er ikke en hvilken som helst interesseorganisasjon. De har nemlig sansen for gode ordspill, og har kalt seg «Knivbladet«. Som en tilleggsbonus holder foreningen til på Norsk Skogmuseum, dermed har de e-postpostfikset (en post for mange?) @skogmus.no.

Beinkult. Her får dere et bilde av en kniv jeg fant på internettet et sted. Det burde nok vært noe fotokreditt her, men… det er det visst ikke.

Veldig skarp

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: , ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Hurra, du er tilbake! Mer, mer!

Jeg liker også poenget at e-posten deres kan tolkes «kniven på skogmus NÅ!»

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.