Ulogiske Metropolis

Med blogg kommer muligheter, og en av de mulighetene jeg liker best er den jeg allerede har benyttet en gang denne helga: Å spørre lesere om ting jeg ikke får gode svar av mor mi om. Ikke bare veit dere alt mulig rart, det er også billigere å spørre dere enn å ringe hjem.

kentSå, siden dere flinkiser som frekventerer denne siden enkelt og greit oppklarte hvorfor onkel Skrue ikke setter spenna sine i banken tenkte jeg at dere sikkert kan forklare noe annet jeg også har lurt på siden jeg var liten. Onkelen min kjøpte nemlig et Supermann-album til meg da jeg var fem år, og siden da har jeg lurt på det samme som mange andre rundt omkring i verden. Det evige spørsmålet, mer omstridt enn ninja vs. pirat-problematikken og JFK-drapet til sammen…

På en skala fra én til syv; hvor dårlig er egentlig synet til innbyggerne i Metropolis?

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Hva mener du?
Og hvem ER disse to menneskene du har bilde av?

M;)rten

Prøver du å insinuere at bare fordi Clark Kent tar AV seg brillene og ifører seg en tettsittende gymdrakt så burde folk kjenne han igjen?

Jeg tror ikke du har bilde av samme mannen

I tegneserie på 70-tallet, før John Byrne-revisjonen, forklarte man det med at Superman drev med super-hypnose når han tok på seg brillene sine. Snakk om kjekk superkraft å ha!

Tullekopper. :)

Tor Andre: Jeg hadde også noe sånt i bakhodet, men tenkte noen sikket kunne bidra med noen navn og årstall, kanskje til og med bekreftelse fra et blad eller to. Jeg vil også superhypnotisere!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.