Ulogiske Andeby

Jeg lurer på noe som mange sikkert har lurt på før meg:
Hvorfor setter ikke onkel Skrue alle pengene sine i banken? Han eier vel allerede det som er av bankhvelv i Andeby, så det ville bli fryktelig mye billigere enn å holde Pengebingen ved like og å lønne sikkerhetspersonell – eller? Om dealen er at han må bade i gryna hver eneste dag kan han vel bare ta en spasertur i bankhvelvet sitt og bade av hjertens lyst? Man gjør så mye snodig i Andeby.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Tja, sjansen er jo at eksisterende bankhvelv ikke er store nok til å oppbevare hans ganske så voluminøse formue i tillegg til det som allerede ligger i hvelvene. Dermed må det bygges flere hvelv og ansettes flere vakter, og da er jeg ganske sikker på at dette er utgifter som gjør at bingen vil bestå.

Tror du at det i bankene fins store hvelv med hav av penger? Naiv du e…
Pengene er elektroniske, og finnes ikke. Hadde all jordas befolkning gått å tatt ut pengene sine, så ville det ikke vært nok penger til alle.
Så hvis onkel Skrue hadde puttet pengene i banken, så ville han ikke lenger kunne badet.

Du har nok ikke lest godt nok på donaldismen din.
Vi husker da alle da Skrue ville sette pengene sine i banken, men ble stoppet av bankdirektørene fordi verdensøkonomien ville gå under på grunn av rentene som måtte betales ut.
Godt at noen endelig tar noen andre Donald-spørsmål enn den urkjipe «hvorfor har Donald håndkle rundt livet etter å ha dusjet»-diskusjonen.

Morten: Haha, den var lekker. :D

Frank, Tamara & Kristin: Jeg forstår at dere besitter kunnskap og omløp mellom ørene jeg mangler, nå rimer det bedre! Jeg får nok børste støv av Donaldbladene mine før jeg maser på ekspertisen neste gang. Herregud, hvor sarkastisk høres jeg ut nå? Det var ikke meninga, bare for å ha det sagt.

For øvrig pleier alle diskusjoner om Andebys bukseløse å spore av i min bekjentskapskrets. Vi ender alltid opp med å brekke oss over at Donald og familien spiser kalkun ved festlige anledninger.

De pengene Onkel skrue har i bingen, er penger han har tjent selv, dvs penger han husker han har fått og i vilken forbinnelse han fikk de….. Hele bingen er kun nostalgi. derfor bader han i dem fordi han gjennopplever ungdommen. han begynner å bli gammel vet du!

Onkel Skrue er en kjeltring.. lurer dere ikke på hvorfor han har alle pengene sine, jo det er fordi han har stjålet dem! :D hahaha ! :D

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.