Tordenvalgkamp

I år har jeg bestukket meg med i Tordenbloggen, selv om det siste året har vært 95% mandagslenker. Det var dyrt, men fort verdt det når man kan drive valgkamp. Valgkamp er moro!

Skitten valgkamp er enklest med en motstander å slenge møkk om, og det er jo en i bloggeland jeg vet mer griseri om enn de aller fleste andre: Esquil borte på Rølerbloggen. Han har for øvrig valgt meg som hovedmotstander i en valgkamp han ikke er med i, og det skal han jo ha kred for. Sjekk ut låta om meg!

På tampen har jeg som dere ser delt en sjarmerende liten bildeserie. Om den vil jeg altså si følgende: Mannen på bildet er Eskil. Han må stemmes ut, og den enkleste måten å gjøre det på er å stemme på Ivers i Tordenbloggen 2010!

Thundercats are GO. Jeg lover artigere valgkamp om dere sender meg videre.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Dette gikk jo ganske dårlig. :D

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.