DHLs bitch

Følgende fant sted en kald og tåkete kveld i november.

DHL: Ring, ring (onomatopoetikon her altså, det er tross alt ingen som ringer og starter samtalen med «Ring, ring». Ærlig talt…).
Ivers: Jahei? Iversen her.
DHL: Det er DHL.

Pulsen stiger i takt med sevja. Det er resultatet av en lang, kostbar og tilfredsstillende kveld på ThinkGeek.com som nå skal i hus. Høytidsstemning.

DHL
: Jeg er der om fem minutter. Kan du komme ned?

Casa Ivers er i femte etasje. Casa Ivers har to medlemmer av husholdningen, og de er begge opptatt med å lage mat og/eller vaske opp. Det passer dårlig å komme ned for å hente en pakke vi har betalt for å få levert på døra.


Ivers
: Eh…
DHL: For det er elendig parkering der du bor. Kom ned da. Jeg er der om fem minutter.

Vi har et luksusgode i Casa Ivers, vi kaller det «vinduer». Når jeg spaner ut av det ene «vinduet» ser jeg klart og tydelig at det er ikke mindre enn fire ledige parkeringsplasser i umiddelbar nærhet.


Ivers
: Men det er masse ledig parkering her, og vi er oppt…
DHL: Forresten, hvor omtrent er det du bor?
Ivers: Jo, det er – nei, vent, du kan jo i….
DHL: Nei, nei. Kom ned da, jeg er der om to minutter!

Og slik gikk det til at undertegnede ble DHLs bitch.

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Men var innholdet fint, da?
.-= storrusten´s last blog ..95 i sofakroken =-.

Jaja, innholdet var så herlig som forventet. Ingen klager der. :)

Hørtes ut som de DHL budene jeg har vært borti ja. Men så liker jeg heller ingen andre innenfor den bransjen heller. UPS leverer pakker til hvem som helst på lageret på jobb, eller til naboen når jeg bestiller hjem…
.-= Yngve Thoresen´s last blog ..En uke med Chrome =-.

Åssen er bacongreiene? Regner med du har prøvd minst ca alle. Og har du smakt koffeincandy? Vurderes sterkt til eksamenstiden=)

Jeg har nøyaktig samme erfaring med DHL og UPS, Jeg skjønner det ikke, sånn rent bedriftsstrategisk. Den eneste jævla forsen de folkene har over Posten, er jo at de i følge nettsidene leverer fra dør til dør og er sinnsykt blide mens de gjør det. De kunne helt klart ha klart å ta markedsandeler hvis de faktisk levde opp til de kravene der.

Yngve: Ja, det viser seg at mange kunne kjenne seg igjen i den opplevelsen der. Glad vi har Bring/Posten, de får jeg pakker av ca fem ganger i året og har ennå til gode å ha en opplevelse som ikke er udelt positiv.

Peter: Har ikke testa så mye, siden det er mye julegaver der og. Bacon Lip Balm skal imidlertig brukes senere i dag. Koffeingreier shipper de ikke til utlandet, så den må du eventuelt re-rute på snedig vis. På den annen side finner du nok noen som ordner det…

Anonym: Ja, det er helt utrolig, og som jeg har sagt tidligere: Posten ordner biffen med et stort smil og gir varsel i god tid, da gjør det meg lite at de kanskje er tregere all den tid de bare leverer innenlandspakker uansett :) Enig i at DHL og UPS med enkle justeringer sikkert kunne rasket til seg en større del av kaka.

Jeg har ukul erfaring med levering fra ThinkGeek jeg og. Vi har ikke ringeklokke, saa jeg har tryglet og bedt dem om aa ringe meg naar de er fremme saa vi kan ta imot pakken. Det nektet de. Naar de endelig kom inn ville de ikke gi fra seg pakken uten £15 kontant for skatt, som vi ikke hadde paa oss. Da vi endelig fikk pakken var det ikke det jeg hadde bestilt, og jeg maatte vente paa UPS igjen for jeg endelig mottok Highland Sextacy plakaten min.

DHL er verst på det der, det er min erfaring. Jeg sa ja et par ganger før jeg ble grisesur og begynte å si «nei, det kan jeg ikke, da får du parkere et annet sted og komme opp med den». Så ble de grisesure, men det får de nå jaggu bare være…

Tror TNT vinner, de registrer pakken som «forsøkt levert» uten å engang ringe eller ringe på, for så å levere den på posten sånn at man må gå helt dit for å hente den…

Men langt viktigere: har du bestilt leviteringsstav? Og funker den??? Forventer fyldig bloggpost med vurdering av de ulike varene. Helst før jul.

Jannicke: Kjipeland. Men du fikk jo.. Highland Sextacy-plakaten til slutt… :D

Cat: Jeg tør ikke sånt, er livredd for at budet da bestemmer seg for å forgifte boksen. Eller hoppe på den. Eller banke meg opp.

beamer: TNT har jeg ingen erfaringer med, men det virker som at det er like greit. Jeg har ikke bestilt leviteringsstav, burde jeg det? Nå forsøker du bare å lure meg til å blogge!

Selvfølgelig. Jeg heier på daglig Iversenblogging.

Droppa du å bestille den kuleste tingen på hele Thinkgeek?
http://www.youtube.com/watch?v=Q3xHKsjXLsA&feature=player_embedded

Haha likte veldig godt:
DHL: Forresten, hvor omtrent er det du bor?
Ivers: Jo, det er – nei, vent, du kan jo i….
DHL: Nei, nei. Kom ned da, jeg er der om to minutter!

Kom igjen da, vært litt kompis. Kom ned da. Bare gjør det. Kom. Ned..

Hadde det vært bedre om han sa vær så snill? :)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.