Oppdatert: Iversens VM-spådommer

Etter kvartfinalene er dommen klar. Jeg har feilet semi-stort i mine forsøk på resultattipping, og klart fifty/fify i forhold til hvilke lag som avanserte. Det er ingen bra statistikk, jeg trøster meg med at jeg har trettifire headsup-seiere på rad i poker.

Tyskland slo Argentina. Ikke på et mål i ekstraomgangene, men på straffekonk. Kampen bød på to mål, og sånnsett var ikke uavgjort noe helt elendig tippet. Hva Norsk Tipping angår er det til og med helt riktig, noe jeg liker godt. Tyskland gikk som kjent videre etter straffebom fra Ayala og Cambiasso, de to kanskje mest sympatiske spillerne i hele Sør-Amerika. Bildet av en gråtende Cambiasso (ledet av banen av Nestor Lorenzo, som var med på å tape for Tyskland i 90-VM) har nok brent seg fast hos de fleste av oss.

Italia slo Ukraina
. Det ble tre mål i sekken og avansement, og at en kamp med tre mål kunne bli så utrolig dørgende kjedelig var det vel få som kunne spådd. At Italia er et lag som ikke har spilt en underholdende kamp siden de fikk juling av Breme i hine hårde dage er velkjent, men herrefred – det skal ikke gå an å score tre mål uten å underholde litt. Jeg tippet ettmålsseier, og inkasserte nok en gang et korrekt utfall, rent HUB-messig.

England tapte for Portugal. Jeg var bombesikker på at engelskmennene ville vise hva de var gode for, men rapporter sier at de ikke gadd. Jeg måtte sove gjennom kampen siden jeg skulle jobbe påfølgende natt, men dagvakta informerte meg om at kampen hadde vært kjip, så jeg griner ikke. Rakk å se Ronaldo senke England i straffekonken, nå kan det jo bli artig å se hva som skjer med ham klubbmessig. Dere husker kanskje sør-koreaneren som fikk sparken etter å ha slått Italia ut under forrige VM?

Frankrike slo Brasil
. Revansjen jeg spådde ble det aldri noe av, og jeg syns heller ikke Frankrike var truet. Brasil har jeg aldri hatt noe videre til overs for, og jeg gråt bitre tårer da de tok Tyskland i 2002. Flott å se at Zidane får flere kamper på tampen av karrieren, i denne kampen bød han jo på lekkerbiskener hver gang han fikk ballen. Jeg sier som Roberto Carlos; Zidane kunne sikkert holdt på til han blir førti. Herlig spiller. Min venn Tony spådde dette resultatet før kampstart; respect!

Da blir det omrokkering i semifinaleoppsettet mitt, jeg spådde Tyskland V Italia og England V Brasil. Første forslaget slo til, men det blir Portugal V Frankrike i semifinale nummer to. Jeg begir meg ut på nytt råtips for resten av VM:

Tyskland V Italia
Se forrige post.

Portugal V Frankrike

Nå har jeg troa på Zidanes Frankrike. I denne kampen hamrer de et usedvanlige lite sympatisk Porutgal sønder og sammen, jeg håper på tremålsseier. Ribery scorer minst ett mål, og Zidane blir Man of the match. Han må nesten bli det her, for i finalen er det over og ut.

Bronsefinalen blir da mellom Italia og Portugal. Jeg kunne ikke brydd meg mindre, og gidder ikke tippe noe mer enn uavgjort. Ett av lagene vinner på en kjedelig straffekonkurranse. Det andre taper.

rimetMen hvilken FINALE vi får!
Frankrike taper selvsagt mot mitt elskede Tyskland, men det blir ikke noen walk-over. Tyskland vinner etter to mål av Podolski, Zidane scorer sitt lands trøstemål to minutter på overtid og blir båret på sølvstol av de sportslige tyskerne. Av banen. Tyskere tar ingen sjanser, de er noen slu jævler. Herlig. Resultatet blir altså 2-1 til Tyskland, Bernt Schneider gir Podolski begge målgivende pasninger og blir fortjent kåret til finalens bestemann. Deutschland, Deutschland, über alles – Über alles in der Welt!

Øl til alle!

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

2-0 til Tyskland; 2-1 til Frankrike tipper jeg i semifinalekampene. I finalen blir det straffespark. Og da vinner forhåpentligvis Frankrike.

;)

Tyskland vinner VM.

*hulk*

Tyskland vinner nok VM ja.

Vil du space-docke meg?

Mine gjetninger har også vist seg å være ute å kjøre nå, som du muligens leste i bloginnlegget. Jeg så for meg at Brasil skulle løfte pokalen igjen, men etter gårsdagens overraskelse lever jeg i den tro at Tyskland blir verdensmestere i år!

Hoho nå tenker jeg du er forbanna :D

Var det noen som sa at Tyskland skulle vinne VM? HÆ? HÆÆÆ??!! MOHAHAHA… Knust av Italia i siste sekund. Deeeeilig!

Nå ble det stille her ja, hehehehe

Vive La France!!

Ganske elendig tipping, viste det seg. Pytt. Vondt at Italia vant, trist med skallebankepisoder og trist at de siste kampene i mesterskapet var sjokkerende preget av gå-fotball. Likevel er det hyggelig med en medalje til mitt elskede Tyskland.

Tony: Ja, det ble stille her. Det var selvsagt fordi du påpekte at Italia vant, det er klart. Det var ihvertfall ikke fordi jeg har feriert på Sørlandet uten internett.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.