Saturday, bloody saturday

Jeg har en tilståelse å komme med…

I fjor giftet jeg meg som kjent (besøk gjerne arkivet for å friske opp minnet ditt av meg og Madammen smidd i hymens lenker), og helt siden den tiden har jeg kjent at det er blitt for mye jeg må holde inn i meg. Inni det barske og tøffe ytret som jeg alltid setter opp, gjemmer det seg en liten, redd gutt som ikke tør å innrømme det han lenge har visst:

Det begynte som tull – en internspøk. Min gode og fantastisk pene venninne Storrusten kom inn i livet mitt en snøtung desemberaften. Fra det øyeblikket jeg så henne, skjønte jeg jo at livet mitt var endret. Jeg var dødelig forelsket.

Selv om Storrusten på det tidspunktet var singel, skjønte jeg at det bare var et tidsspørsmål før det ville komme et mannebein inn i bildet. Jeg holdt meg derfor til Madammen, vel vitende om at hvis man ikke kan få det beste, er en fyrrig liten latinamerikaner ikke så verst heller.

Men så kom Sigurd inn i bildet. Det som hele tiden hadde vært en gylden mulighet i hodet mitt – en mulighet for at Storrusten og jeg en dag skulle forenes under stjernehimmelen, og kanskje til og med få en fellesblogg!, ble ødelagt av en hårete viking – og før jeg visste ordet av det, hadde de flyttet sammen. Ik!

Dette jeg skriver jeg, beklager Madammen, at dette kommer ut på denne måten, men nå kan jeg ikke vente mer:

Storrusten, vil du leve under stjernehimmelen med meg? Jeg vil ikke være 27 år og skilt, så på papiret må jeg nok være gift med Madammen, men du og jeg kan få søte små barn sammen – halvparten høye og halvparten lave. Jeg er til og med villig til å skifte etternavn.

Evig din,
Iversen. (Storrusten?)

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg kjenner min drøm om en gang å vinne deg, Espen, svinner hen når jeg leser dette. At jeg må konkurere mot Storrusten i tillegg til Madammen er mer enn jeg er kvinne til. Akk og farvel.
.-= Jannicke´s last blog ..Lørdskvelden =-.

Ta det med ro, Jannicke. Dette kan vi løse sammen!

(Tips til andre bloggere: Ikke la admin-området ditt ligge åpent med Storruster på besøk)

Heh, liker Jannickes «akk og farvel». Jeg tror likevel ikke du trenger å gråte Jannicke, det er muligens denne posten ikke er 100 prosent sannhet…
.-= storrusten´s last blog ..95 i sofakroken =-.

Kristin, jeg kjenner både deg og Espen godt nok til å ha luktet lunta.

Espen, jeg ser fram til en eventuel løsing. ;)
.-= Jannicke´s last blog ..Lørdskvelden =-.

Jeg var forberedt på å måtte utkonkurrere både Madammen og Storrusten – men Jannicke også? Da får vi heller ta det på si, Ivers.
.-= Thomas Misund´s last blog ..Brød uten elting =-.

Ikke gi opp håpet, Jannicke og Thomas – plutselig går Madammen lei, og da er det ikke sikkert Kristin har orket å vente mer…

Polygami kan være en fin ting, Espen.
.-= Jannicke´s last blog ..Lørdskvelden =-.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.