Hush

En av tidenes beste episoder av «Buffy the Vampire Slayer» heter «Hush«. I denne episoden snakkes det ikke stort, likevel fikk Joss Whedon en fryktelig velfortjent Emmy for manuset. Det er egentlig bare å kjøpe hele serien på DVD med en gang. Om du tar av lokket og setter den på kortsiden ser det hele ganske bra ut i hylla også.

hush
Om du ikke syns denne gentlemannen er dritskummel, da er du tøffere enn mora mi!

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

særs enig… en fantastisk episode.

har ikke sett den. men jeg har funnet ut hva som er bakdelen med at du er i arendal.. du stikker aldri innom bloggen min og kommenterer lenger. Tror jeg har ørten innlegg uten kommentar nå, selv om det har vært innom 20 stykker og titta det siste døgnet. vææææsåsniiil, kom tebake.

Hum.. hva.. ? bildet av naboen jo… Hum.. *låser døra i kveld*

Anders: Du har smak.

Tamara: Uten nett er det vel ganske naturlig at aktiviteten synker? :p Hadde jeg hatt muligheten hadde jeg heller ikke tatt bloggferie.

O: Minn meg på at jeg aldri skal besøke deg.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.