Gi blod, din jævla snylter!

Alt Godt prøver med sukker, jeg forsøker med pepper. Husk å fortelle din lokale blodbank hvem av oss du hørte på når du tropper opp, vi skal lage statistikk på metodikk siden.

Greia er at du må gi blod.

Så mye du klarer. Det er ikke alle som tilfredsstiller kravene for å bli blodgiver, men om du er blant de ganske mange som gjør det – da får du faen sparke meg ta ansvar og tappe litt.  I Oslo er det ganske prekært for tida, operasjoner blir utsatt fordi det ikke er nok blod til å gjennomføre dem. Syke, syke greier. Det må være passe kjedelig å sitte der i sjukesenga og ikke få lov til å bli frisk fordi sykehuset ikke har den posen med blod du trenger? Å gi litt blod er verken vanskelig eller særlig vondt. Et bittelite offer for å hjelpe andre – eller deg selv. Man vet aldri.

Jeg får ikke gi blod fordi årene mine renner over av søppel. Derfor syns jeg du i det aller minste kan gjøre favoritt-Iversenen din en tjeneste og gi bort litt av ditt eget. Er du usikker på om blodet ditt er godt nok? Da kan du lese mer om akkurat det på Giblod.no.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Som deg hadde jeg absolutt gjort det om jeg kunne…. men tenkte bare jeg skulle si at blodbank-linken din ikke funker.
.-= isobel´s last blog .. =-.

Takk, Isobel! Jeg fjerner Blodbanken.no, for den ser ut til å funke best for eksisterende blodgivere. Men Giblod.no er kremside. :D

Pepper! Er dog i karantene etter reise.
.-= Thomas Misund´s last blog ..Billettene er på plass =-.

Jeg prøvde å gi selv, men fikk beskjed om jeg bare kunne gi om jeg gikk på jernpiller som viste seg å gjøre meg dårlig.
Har imidlertidig bedrevet hard lobbyvirksomhet for at mor og søster tapper litt.
.-= Jannicke´s last blog ..Lørdskvelden =-.

Iversen, du er god!
.-= røverdatter´s last blog ..prioriteringer =-.

[…] om dagen surfet jeg random poster på svigers espen iversen revisited og ble inspirert av hans Gi blod, din jævla snylter! Stort sett alle kan gi blod. Det er noen få don’ts, men så sant du ikke har giftig blod […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.