Sommerferie på vei

Også jeg må ha ferie, sier arbeidsgiveren min. Dessuten er det vel greit å stikke hjem til familien og vennene i Arendal et par uker. Jeg klager ikke, men hadde heller sett at alle befant seg i Oslo. Oslo er nydelig.

Hva som skjer her når jeg er vekk, det må fåglarna vite. Jeg orker ikke stresse med gjesteblogger, og autopilot er uaktuelt. Med litt flaks kan jeg snylte litt nett av Gjesteblogger Ole og oppdatere om min utrolig spennende ferie.

Senest den 20. juli vender jeg tilbake.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Heeeelt enig! Oslo er digg!

God ferie Iversen…

God ferie, da! Bli brun og sånt — eller noe …:)

God ferie, Iversen – vel fortjent :o)

God ferie! :)

Espen besitter ikke den evne til å bli brun og jeg tror han er fornøyd med det :D

Da får han gå inn for «noe» :D

Du vet hvor du finner meg..! ;)

høff.. Jeg blir stadig imponert over min egen teknologiske inkompetanse. Jeg er altså ikke istand til å poste en enkelt innlegg på en webside jeg har brukt siden den starta.

Riktignok må det sies at jeg forsøkte å poste via operamini, og det bør jeg kanskje slutte med umiddelbart, da dette er den andre gangen jeg har monga det.

Uansett; du får ha en jævla god ferie. Fordi jeg veit av tidligere erfaring at det jeg nå måtte ønske deg for denne ferien kommer til å gå i oppfyllelse, så ønsker jeg deg altså fantastiske hendelser, dans på roser, polka på rododendron, store tippegevinster, jordbær med vanilje, fantastisk sex, store musikkopplevelser, lykke, fred, sol, kjærlighet, og kroneis med jordbær.

Og jeg vil gjerne lese bloggposten om det etterpå. Okei?

Jeg har aldri fattet det der med å holde seg med en gjesteblogger. Man går da innom folks blogger for å lese inn3ehaveren og ikke en «gjest».

Takk for lykkeønskninger, ferien var ok. Holder meg et par dager hos svigersene nå før jeg er back in black.

Elvis: Du skal få ett innlegg dedikert til spådommen.

Tamara: Jeg var dessverre enten opptatt eller i dyp søvn begge ukene. :(

Madammen: Men nå vet vi at jeg i det minste kan bli rød som en kokt hummer!

Sexy Sadie: Tja, jeg skal ikke snakke for andre, men jeg har hatt et par gjester. Ole, Axel, Campino69 og Carnivore har skrevet noen innlegg hver, og det har vært fordi jeg syns Ole og Axel skriver bra, og siden de ikke har blogg selv har jeg villet dele dem med dere andre. Carnivore og Onkel Campi skriver ting JEG liker, men som ikke alle andre syns var så stas. Ole kommer nok til å vise seg igjen, håper jeg.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.