Driftsmelding

Espeniversen.com har vært borte i ca en uke. Nå er det ikke så mange som følger med lengre, men i det virkelige liv har jeg likevel mottatt noen sms, et par e-poster og noen sure bemerkninger om at dette var en feig måte å gi seg på.

Joda, jeg ser den.

På den annen side sier det jo litt at jeg ikke selv la merke til forsvinningsnummeret før det hadde gått tre dager – og jeg brydde meg ikke nevneverdig da heller. Der jeg før hadde sittet pal foran skjermen til problemet var funnet ut av og løst er det mer sjetteprioritert i disse dager. Ikke unaturlig, utover mandagslenker har det ikke vært mye aktivitet her det siste året. Nåvel.

Det var altså ikke med vilje. Serverflyttinga skjedde bare uten at jeg ble varslet, og flinkisvennen min på området er for tida i utlandet. Han ordna det på ca 25 sekunder på det jeg bare antar var en litt skitten internettcafé i Romania. Så får vi se om det blir noe mer blogging av den grunn…

Tre andre innlegg som kan ligne:

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Tvangsflytting av okkupanter på servernivå var en ny unnskyldning for å være sløv på bloggingen!

Jeg er i allefall glad for å ha bloggen tilbake. Jeg har kikket innom et par ganger og lett etter den etter at den forsvant.

Pffft, jeg er sikker på at jeg brukte minst 30 sekunder ;)
.-= Thomas Misund´s last blog ..Billettene er på plass =-.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.