Iversen spår VM i fotball

Gruppespillet og den runden etter gruppespillet som ingen har funnet på et skikkelig bra navn til er over. Med andre ord er VM i fotball på god vei til å nærme seg slutten. Noen gleder seg, andre gruer seg. Jeg er ganske likegyldig, egentlig – Tyskland kommer jo uansett til å spille EM-kvalikkamper til høsten.

KVARTFINALER

Tyskland – Argentina (1-0 e.e.o.)
Denne ender uavgjort, men Bernt Schneider redder dagen minuttet før andre ekstraomgang er ferdig. Etter et massivt Argentinapress i to omganger får nemlig sør-amerikanerne Abbondanzieri (sånn ca) utvist tidlig i første ekstraomgang, og Tyskland tar stille og rolig over. Eller som Scheie ville sagt det: «Den tyske maskinen maler videre». Panserfotballen Tyskland har vært kjent for i mange år er på tilbakektog, noe jeg egentlig trodde var dumt. Heldigvis har Klinsmann etter altfor mye feiling i prøveprossessen fått det til i VM – en bedrift han aldri vil få anerkjennelse for. Tyskland ER jo et mesterskapslag. At man har klart å produsere noe så utysk som kreative spillere og satt dem i et kreativt spillesystem er underordnet.

Italia – Ukraina (1-0)
Kommentar er vel unødvendig. Italia vinner 1-0, målet får de sannsynligvis enten på straffespark eller som resultat av en kontring tjue minutter etter at Marco Materazzi er vist av banen for en stygg tackling. Om jeg er sikker på at Materazzi spiller? Næh, jeg ser da ikke en hel Italia-match med mindre de spiller mot Tyskland.

England – Portugal (4-1)
Denne vinner England 4-1. Endelig får vi se hva engelskmennene er gode for, og det er jaggu på tide. Med en så sterk midtbane skal man ikke klare å spille så dørgende kjedelig som England har gjort sålangt, nemlig. Carragher scorer først på corner, Portugiserne tar igjen med et herlig langskudd fra Figo før Wayne Rooney scorer to og lar Frank Lampard runde av med frisparkscoring på overtid.

Brasil – Frankrike (3-0)
Brassene får revansj etter tapet i VM-finalen for åtte år siden. Ronaldinho er igjen usynlig, og det er Cafú som starter ballet med en stuss på et innlegg fra seg selv. Ronaldo scorer enda et mål, bare for å gjøre det umulig å ta ham igjen på lista over tidenes målgjørere i VM, og Zidane scorer det siste målet for BRasil sånn at han i det minste kan skryte av å ha scoret i avskjedskampen sin.

SEMIFINALER

Tyskland – Italia (2-0)
Denne kampen burde du egentlig høre på radio, da kan du jo ihvertfall late som om Italia spiller artig fotball. Heldigvis møter de Tyskland, som etter den lille nedturen mot Argentina har bestemt seg for å lage huskestue. Tyskerne vinner 2-0 etter scoringer fra Lukas Podolski. Etter kampen holder Jürgen Klinsmann en tale om at han jaggu er glad for at han valgte å ikke spille med Dan Eggen i midtforsvaret, et valg vi nok alle kan væer enige i at var en good call.

England – Brasil (0-0 e.e.o., 6-5 på straffer)
Her kommer skrellen! England vinner nemlig over Brasil også, selv om det må straffekonkurranse til. Mange mener at England ikke er fysisk i stand til å vinne straffekonkurranser, men Stewart Downing tar ansvar og setter alle sine seks straffer. Brasils syndebukk blir Ronaldinho, som gjør seg til latter for en hel verden ved å prøve seg på en Carew-straffe – noe han gjennomførte perfekt.

BRONSEFINALE

Italia – Brasil (0-4)
Etter et skuffende VM blir dette Ronaldinhos dag, ironisk nok i en bronsefinale – VMs største parantes. Mannen med hestetennene (Neida, ikke Ruud) scorer hat-trick i første omgang og serverer en målgivende pasning til Dida i andreomgang. Det er Didas scoring vi husker best. Det er ikke ofte en keeper scorer fra egen sekstenmeter, og enda sjeldnere skjer det at hele det italienske laget brekker alle beina samtidig og bare lar en ball trille inn i åpent mål. En seier for fotballen.

FINALE

Tyskland – England (9-0)
For guds skyld, se denne kampen på engelsk tv! Da vil du nemlig få høre skikkelig innovative vitser om andre verdenskrig, Geoff Hurst og den gangen Paul Gascoigne var på fylla i Köln. Moro for hele familien! Når Tyskland i tillegg vinner 9-0 etter åtte scoringer av Lukas Podolski og en av Odonkor er kvelden (og VM) komplett, men husk: Don’t mention the war!

tysk
Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Ja veldig!! Brassene knuser selvsagt Beckham&co så det holder. Og ikke i verden om England slår Portugal 4-1 heller.

Du fikk vel gode odds her tenker jeg, Iversen :P

Aaw, et medlidenhetsinnlegg fra Isk! :D Snilt av deg. Jeg fikk jævlig bra odds på finaleresultatet ihvertfall. ;) Jeg er ganske fornøyd sålenge verken Brasil eller Portugal vinner.

Ja, det finaleresultatet fikk du sikkert knallodds på.

Når er finalen? Jeg tror tigerungen er reist på ferie da, og dermed har jeg nok tenkt å stille et-eller-annet-sted med Brasil-drakten min.

Niende juli braker det løs.

Fotball-VM?
Åja, det er noe ballgreier på tv for tiden? ;-)

M:)Rten

Aha. Da er tigerungen reist bort så da stiller jeg et-eller-annet-sted med Brasil-trøya. Det er vaffal sikkert.

Forøvrig blir det Brasil-Tyskland, Iversen. Og det blir 3-1 til Brasil.

Åherregud.. Om gutta mine taper i finalen for Brasil IGJEN kommer jeg til å hoppe ut av et vindu i en høy etasje.

Ikke gjør det da :o) Det er bare foppal. Som Brasil bør vinne, om det er noe rettferdighet i verden.

Nå har ikke Brasil akkurat spilt hurrafotball sålangt i VM. Når til og med Tyskland spiller artigere angrepsfotball i flere kamper på rad har brassene et problem. :)

Heia Jürgen!

Morsomt! ;-)

Se forresten denne siden: http://www.side2.no/film/article670211.ece

Moro infor for deg tror jeg :-)

Brassene kommer seg gjennom turneringen, når de blir samspilte. Sånn er det alltid, det vet du jo, Iversen.

Vi får se :D

Håhå, Sam, den har jeg allerede kost meg med! Jeg husker hun Beatrice Dalle, skikkelig pen sålenge hun ikke åpner munnen. Hun har nemlig en tannstilling ute av denne verden, og et gigantisk gap mellom fortennene. Også trist å lese om Jennifer Grey, som opererte nesa for å bli «penere», men som da endte opp uten særpreg og med få jobbtilbud. At vi ble kvitt Mark Hammill er likegreit. :p

Isk: Jeg sier som Lineker; en fotballkamp varer i nitti minutter, og når de nitti minuttene er over – da har tyskerne vunnet.

Nja, det skal ikke mye mer til enn en Ronaldo som til enhver tid er på rett sted. Gollllllllllll!

Hehe, ja hun var pen ja :-)

Men det er noen der som jeg synes er VELDIG RART at de ikke ble mer kjente. Hun Louise Fletcher fra Gjøkeredet kunne faktisk skuespill i motsetning til de andre på lista. Hun overbeviser veldig i den rollen, synes jeg. Synd vi ikke så noe særlig mer til henne.

Ellers vinner ikke England over Brasil i semifinalen. Det krever bevegelse, noe engelskmennen ikke ser ut til å beherske så godt for tiden. Det blir vanskelig nok mot et Portugal lag selv uten Deco og Costinha (og muligens C.Ronaldo).

Apropos Ronaldo. Den feite kua der kommer ikke til å score mot Frankrike. Frem til nå har han møtt to lag som kan markere noen lunde godt (Australia og Kroatia), og to lag som ikke skjønner så godt hva forsvarsspill er (Japan og Ghana). Mot de to sistnevnte scoret han. Ikke mot de førstnevnte, derimot. Frankrike skjønner forsvarsspill. Da scorer ikke Ronaldo.

Folk blir liksom blendet av målene hans men han har scoret et godt mål og to enkle mål, og alle mot lag som ikke kan markere.

Nå som jeg har skrevet dette får han nok en retur fra Barthez og setter inn den, men, men. Det får nå være så :-D

Jeg føler det er på sin plass å nevne omtrent her at tipsene kanskje ikke var akkurat dem jeg hadde satt sparepengene mine på. :P

Jeg noterer at Iversens første kvartfinaletips slo til, sånn resultatmessig i alle fall. Det ble uavgjort, riktignok etter ekstraomganger og vi fikk en spennede straffespark-konkurranse! Den hadde du ikke sett…

Heia Lehmann! Det er Jense-mannen sin det!

Thes: Hehe, ja. Deilig å se Tyskland gå videre. Jeg var ganske nervøs under straffekonken, og det ble ikke noe bedre av at jeg var seint ute til jobben. :D

Dette er relativt bra tippet så langt. Til og med Abba..Abbonzoerierieri forsvant ut. Dog ikke utvist. Imponerende. :)

Crash and burn for min del i dag, 0-0 er ikke helt det samme som 4-1.

DEEEEEEEEEEEILIG at England er ute :D

Tony: Nei. Hadde vært dritfett med England – Brasil. Nå får vi bare håpe at Frankrike går videre slik at vi slipper portugisisk munnhuggeri i semifinalen. :p

[…] Siste skrik: Iversen på Iversen spår VM i fotballTony på Iversen spår VM i fotballIversen på Iversen spår VM i fotballIversen på Fun fact!Iversen på Mine 15 minutes of fame […]

DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEILIG at Frankrike er videre :D

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.