Ting jeg lærte på ungdomsskolen

armJeg er fra Arendal, en hyggelig liten by på sørlandet. Ihvertfall pleide Arendal å være ganske hyggelig, nå er bare halvparten hyggelig – resten er kulturhus og kjøpesenter. Arendal er nemlig ikke en så stor by som formannskapet og handelsstanden vil ha det til. Men dette er ikke dagens tema, i dag vil jeg bruke noen linjer på å dele noen dyrekjøpte erfaringer fra ungdomsskolen. Denne lærdommens høyborg kan være både himmel og helvete, for min del er det ikke lærdommen fra mattetimene som har satt spor. Her er noen utvalgte advarsler:

Tipper du tenker deg om tre ganger før du sender ungen din på skolen i dag, ja.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg blir rørt, Iversen. Rørt.

Utrolig at du har overlevd den skolen… ;-)

He he, nydelig!

Å hildrande du! Jeg er glad Tigerungen er en forsiktig ung mann. Det kan jo ikke du ha vært.

*flire*
Ut fra konsekvensene å bedømme, var vel ikke du den sjenerte gutten i hjørnet :D
Huff, jeg synes nesten mest synd på læreren jeg.

Stakkars tannlegen da…

Hurra for Ændal!

Hvilken lærer er det her snakk om?

For det første er jeg uffatttelig glad for at jeg ikke er lærer, for det andre har skoleferien allerede begynt kjære Ivers – så vi trenger ikke tenke oss om tre ganger :)

Jeg var da både forsiktig og (litt) sjenert, men hadde endel uflaks. Kunne lagt til en freak accident som etterlot meg med en kjempehjernerystelse, men det får bli en annen gang.

Leif: Skåre. Eleven i skapet var Kalager. Den sparkede læreren og Skåre er ikke samme person.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.