Å være voksen

Jeg tenkte det kunne være lurt å si noe om voksenlivet. Jeg har tross alt vært voksen i en stund nå og har forstått hva dette egentlig går i. Det er skikkelig fett å være voksen!

Det aller, aller, aller beste ved å være voksen er at man slipper å bli ropt inn fra lekeplassen fordi the powers that be finner det opportunt å spise middag (eller kveldsmat). Det kan nemlig voksne folk bare gjøre hvis noen ser på (der har vi forresten et minus ved å være voksen, deet ble litt paradoksalt dette her…), derfor får de barn. Eller samboere, det kommer litt an på Den Voksne hvor de syns streken skal gå.

Dette fenomenet er ofte koblet med Den Voksnes litt ekle tendens til masochisme (ja, jeg staver det sånn fortenk!). Ikke bare må man spise sammen med noen, maten blir ekstra god hvis matpartneren brekker seg litt og egentlig heller skulle spist blomsterjord.

Dette har jeg valgt å illustrere ved hjelp av følgende internettmeme, i rollen som min mor finner vi Darth Vader. Luke Skywalker spiller deres fortrolige:

Stikkord: , , ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Det ansiktsuttrykket på slutten der mener jeg å kjenne igjen, det er det frøken Ut (som ikke må forveksles med Fru Ut) gir meg hver gang jeg kommer hjem fra jobb mellom fem og sju.
.-= Fred Ut´s last blog ..TD5: Semifinaler =-.

Har en svakhet for Darth…mannen som som ga kolspasienter et ans..eh…en maske!

Fred Ut: Hvordan er uttrykket til Fru Ut i lignende situasjoner da?

Rune: Darth er fin. En hederskar og alle tiders mor!

I dag gikk jeg ut og kjøpte et halvt kilo klinkekuler! Så voksen går det an å bli, men det er greit; som barn sa jeg til meg selv at når jeg ble voksen kunne jeg ha så mange klinkekuler jeg ville! Et halvt kilo virket passende.
.-= Yoshimi´s last blog ..Boblen og t-ordet (Terror under huden -5) =-.

Hehe, fantastisk bra, Star Wars vil aldri bli det samme igjen.
Jeg for min del synes ansiktsuttrykket til vår kjære Luke på slutten der er helt identisk med uttrykket til SackBoy når han er skikkelig, skikkelig sur.
Du vet, SackBoy fra Little Big Planet..?

Yoshimi: Klinkekuler er kult, men hva er dealen med et halvt kilo? Hvorfor ikke fleske til med et helt?

el Vera: Jeg vet, jeg likte bare ikke LBP. :D

Man foretrekker kanskje halve tall. Egentlig skulle jeg kjøpt pi kilo klinkekuler men det kunne drøyd på tålmodigheten å få til.
.-= Yoshimi´s last blog ..Spørsmålstegnet og døden =-.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.