Julekalender09: Kule ting (24. desember)

Julekalender09 på Iversen Revisited er omtrent det du tror det er. Hver dag frem til jul presenteres en kul ting, uansett om du liker det eller ikke.

Kul ting, firogtyvende desember: Konkurranse!

Jeg lovte vel strengt tatt litt konkurrering helt på tampen av årets kalender, og her er altså den. Det er en av disse populære kommentarkonkurransene, men ikke av den typen hvor man bare legger igjen et «hei» og er med i trekning. Dette er hardcore. Dette er old school. Dette er stiloppgave.

Årets kalender har handlet om kule ting. Neste år vil den sikkert handle om kjipe ting. Oppgaven er ganske enkel:

Hva syns du er så kult her i livet/verden at det burde vært med i årets kalender?

Du kan levere så mange bidrag du vil, det jeg syns er kulest stikker avgårde med den legendariske (og årvisse) kalenderpremien fra herværende blogg – en hemmelig pakkesang tilsendt i posten. De siste årene har jeg delt ut filmpakker, t-skjorter og skitne julekort.

Fristen er nyttårsaften. Heia, heia!

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

DU er så kul, god jul!

Reinsdyr!

Pingviner er utrolig kule. Makelige, omtenksomme og småfeite. Litt sånn alle burde være egentlig.

William Shatner, Espen. Bill, The Shat, Shatman, kjært barn har mange navn. En mann som hadde for mål å møte en elefant iført kun underbukser da han var på safari må jo være kul. Dessuten så klarer han å få Sarah Palin til å høres enda dummere ut enn hun er, og det er faktisk ganske imponerende.
Også snakker han Esperanto flytende. Det er ganske kult det og.

Honninggrevlingen kul. Den kan snu seg i sitt eget skinn, jage bort leoparder, og lever på en diett av bier og giftslanger. Barskere dyr finnes ikke, muligens med unntak av Vampyroteuthis infernalis.

Halsbetennelse!

Jeg skulle skrive en ode til roperten, men jeg har fått series B av QI til jul, så jeg tror rett og slett at det ikke blir tid, så derfor bare resirkulerer jeg denne http://www.espeniversen.com/?p=3072 som mitt bidrag.

Takk for en veldig fin adventskalender, jeg likte den fryktelig godt, og jeg foreslår at istedenfor å vente til neste advent med kjipe ting, at du innfører en teitetorsdag, hvor du kan bitche i vei om ting du ikke liker. Sammen med mandagslinkene og ordspillene på onsdager (jeg savnet dem da jeg så «Simply the bestemor» som overskrift til en artikkel om et program om Tina Turner) så blir det akkurat som om du har en aktiv blogg igjen. (men hvis du skal ha VM i ordspill igjen, så kan du godt gå inn for å kåre («kåre» skrives det virkelig sånn?) det beste. Det var litt forvirrende å prøve å finne det beste av det dårligste)

Yoda. Eller Stratos som rull.

Hvorfor kommer det opp et bilde av The Hoff når jeg kommenterer? Jeg vil heller at det skal komme opp et bilde av Nicole Eggert, som spilte Summer, men som også spilte i den elendige rett-på-VHS-rullen Anything for Love (mer kjent som Just One of the Girls). Just One of the Guys er egentlig ganske bra, kanskje den burde blitt nevnt i kalenderen. Har du sett den? Hvis ikke, kan du låne den av meg på DVD. Jeg har den nemlig på DVD.

Kleenex med balsam.

Jeg har levd et helt liv og trodd at slikt bare var jåleri og tull som noen hadde funnet på for å tjene penger… Men i så fall er nesa mi reklamepåvirket. Den svarte med bjelleklang og julemusikk da jeg etter et par ukers høyt forbruk av tørkerull med julenisser på og miljøvennlig grått dopapir innså at en sprukken rød nese kanskje indikerte at det var på tide å prøve noe annet… (Jeg er i alle fall ganske sikker på at det var der musikken kom fra.) Og så føler man seg jo litt som på amerikansk film når man kan nappe små ark med snytepapir fra en boks istedet for å bale med en stor rull papir som man må rive fra hverandre helt selv.

Jeg kommer ikke på noen kule ting, og jeg har tenkt hardt og lenge. Jeg vil allikevel være med i trekningen av premie. Jeg nominerer derfor alvetøflene :D

Snøkrystaller! Så vakkert, så vakkert:)

Og godt nytt år!

Leif: Registrer det bildet du ønsker på Gravatar.com, så blirre action.

Årets vinner er beamer! Den enkle grunnen er at Kleenex med balsam var på lista over ting jeg ville hatt med om jeg skulle skrevet 24 luker til.

beamer: Send meg adressen din via kontaktskjemaet, så fårru kalenderpresang i posten.

Grattis beamer!

Hurra! Da var jammen den forkjølelsen godt for noe likevel :-) Adresse skal bli.

[…] Premie By beamer Til Iversen: jepp, jeg har faktisk allerede brukt den en hel dag. Oppgave, svar og begrunnelse for at jeg vant kan leses her. […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.