Julekalender09: Kule ting (23. desember)

Julekalender09 på Iversen Revisited er omtrent det du tror det er. Hver dag frem til jul presenteres en kul ting, uansett om du liker det eller ikke.

Kul ting, treogtyvende desember: Stratos som rull

Herrejemini, for en opplevelse! Blir alt bedre når det pakkes i rulleform?

Man skulle tro det. Stratos, som allerede er kjempegodt, har nemlig blitt enda bedre. Mulig kulhetsfaktoren spiller mye inn her (jeg vil våge påstanden at alt som pakkes i rull automatisk blir flere hakk mer velsmakende, penere og mer fristende), men premissene spiller vel ingen rolle så lenge resultatet er snasent.

Det er noe ved rullen som bare funker ekstra bra. Bitene er mer passelige, formen er litt kulere og man slipper å bryte av biter. Stratos på plate smaker naturligvis godt, men særlig kult er det jo ikke.

Bonuskult: Mellom nyttår og OL sender TV2 Hotseat-versjonen av «Vil du bli millionær» hver eneste ukedag. Jeg aner ikke når, men det står sikkert i TV-guiden på nyåret (ellers bør du bytte TV-guide). Det er mulig du får med deg en Ivers der om du følger godt med.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Synes kommentaren din på Elisabeth sin blogg ang etternavn var idiotisk, så idiotisk som det går an å bli. Hun deler sine opplevelser av bryllupet, og i stedet for å bare skrive gratulerer, så presterer du og kristin å kritisere henne for å ha tatt etternavnet til sin ektemann. Hvordan er det mulig? Mangler dere begge folkeskikk, og litt kunnskap om verden?

Er det faktisk verdens undergang om en kvinne tar en manns etternavn etter at de er gift? Er det helt utenkelig at en kvinne kan gå med på å ha mannens etternavn som sitt eget? Er man nødt til å krangle om absolutt alt? En kvinnes styrke avgjøres ikke av om hun velger å ta en manns etternavn. Kvinner over hele verden velger å gjøre dette. Det er ingenting galt i det.

Du og Kristin virker som smålige personer, i beste fall synes jeg synd på dere begge. Dere er nødt til å starte en diskusjon under et innlegg hvor Elisabeth forteller om bryllupet. Hva er galt med dere??

Hei kristina. Navnediskusjonen er egentlig ikke så viktig for meg, den kan jeg godt ta ved en annen anledning hvs det er interessant. Kommentaren hos Elisabeth kan jeg imidlertid si noe om.

Med forbehold om at jeg tar feil, det kan jo selvfølgelig skje, så tror jeg det er en ganske viktig del av dette å vite at jeg har møtt Elisabeth noen ganger. Vi har vært på quiz sammen, jeg var blant de spente publikummerne da hun leste høyt fra Signaler under boklansering og jeg føler det er helt på sin plass å gi henne en klem om vi møtes på gata (et sted mellom Oslo og Tromsø). Det jeg (og sikkert Kristin også, men jeg svarer bare for meg) sa var ikke ment i 100% alvor. Da jeg fortalte folk at jeg skulle gifte meg for en tid tilbake var det ikke alle som svarte «gratulerer», mange tok en annen retning, som for eksempel «kondolerer». Det er sånt venner gjerne gjør. Vi tuller litt med hverandre, og begge vet at den andre er glade på den lykkeliges vegne.

Det er sånt som ikke er så lett å se hvis man titter utenfra og inn, noe som kanskje skjer nå og da i bloggverdenen.

For øvrig er det andre uskrevne regler ang. blogg du sikkert kan notere deg: Det holder å være sinna i ett kommentarfelt, og av og til er det lurt å prøve å tolke i beste mening hvis verste mening gjorde deg veldig sur. Vedder på at Kristin vil sette pris på at du kaller henne «godt voksen», forresten. :D

Nomierer kommentar-diskusjonen til mest relvant i forhold til post-innhold ever!!

bza: Notert!

Bra svart, Espen!

ok, end of discussion. God jul :)

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.