Julekalender09: Kule ting (20. desember)

Julekalender09 på Iversen Revisited er omtrent det du tror det er. Hver dag frem til jul presenteres en kul ting, uansett om du liker det eller ikke.

Kul ting, tyvende desember: Stemmen etter programmer på TV2 Zebra

Et lysende eksempel på at det blir litt kult å være elendig. Man må bare utvikle et meningsfylt forhold først.
tv2zebraFor noen uker siden begynte TV2 Zebra med å kappe tampen av programmer for å vise et skjermskudd av neste program mens en mann sier hva neste program heter. Bortsett fra at lyden forsvinner fra det pågående programmet (som er litt upraktisk hvis det ikke er helt ferdig, noe det gjerne ikke er) er jo dette litt kjekt. Det er vel strengt tatt ikke mer hensiktsmessig enn TVNorge-metoden å gjøre det på (liten popup øverst i bilder), men det har ihvertfall skjenket verden TV2 Zebramannstemmen. Det er ganske kult. Etterhvert.

For TV2Zebramannstemmen kan ikke snakke engelsk! Det er hysterisk festlig når han skal si «South Park», for eksempel. Nesten like bra som når en næringlivsleder prøver å si «PowerPoint» (du vet hva jeg snakker om). Th-lyder er en saga blott og engasjementet er totalt fraværende.

At en mann bruker så mye tid på noe han gjør så dårlig er intet mindre enn råkult.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Tenkte jeg skulle trykke på den «jaggu bra saker men gidder ikke kommentere» men fant ut at denne Zebramannen fortjener en kommentar. Er evig takknemmelig for at også andre lett lar seg irritere av «Sååt Park» mannen.

Ja fy fasan, han er jo ikke helt stabil.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.