Julekalender09: Kule ting (18. desember)

Julekalender09 på Iversen Revisited er omtrent det du tror det er. Hver dag frem til jul presenteres en kul ting, uansett om du liker det eller ikke.

Kul ting, attende desember: Super-Mario

Her representert ved den nye (og ganske kule) Wii-installasjonen i serien.
new-super-mario-bros-wii-2Det blir strengt tatt ikke enklere – eller kulere – enn Mario. Rørleggere har liksom en slags universell apell, spesielt når de kverker skilpadder og goombas over en lav støvel. Kona mi har rundet rundet omtrent det som er av Mario-spill til Nintendo, derfor syns jeg det er ganske stas å være flinkere enn henne nå. Ok, dette hadde ikke stort med noe som helst å gjøre, men det var godt å få det sagt.

Om du har en Wii og liker å bruke den nå og da burde du ønske deg New Super Mario Bros. Wii til jul. Det er et skikkelig kult spill.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg har heldigvis en 5-åring i hus med Nintendo DS som redder lange flyturer og rolige kvelder inne på hytta. Han får aldri lov å spille, men batteriet er tomt hver morning… ;)

Jeg inviterer meg selv på nintendobesøk etter nyttår!

mario er kul veldig kul

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.