Julekalender09: Kule ting (17. desember)

Julekalender09 på Iversen Revisited er omtrent det du tror det er. Hver dag frem til jul presenteres en kul ting, uansett om du liker det eller ikke.

Kul ting, søttende desember: Maurslukere

Internettet er fullt av bilder. På noen av dem finner du et skikkelig kult dyr som jeg har valgt å kalle «maursluker». Veldig kul skapning, dette her.
firemaurslukerefuckyouimananteaterexclamationpointSom dere ser er maurslukeren et dyr som ikke akkurat er fremmed for å bruke litt fy-ord, eller for den saks skyld å spise ost på sprayboks. Hemmelighetsfulle er de også, noe man enkelt forstår når man ser en såpass tom Wiki om dem. Det er egentlig litt skummelt – planlegger de noe? I så fall er det sikkert noe kult.

Også spiser de maur.

PRESISERING, TOTALT URELATERT TIL HERVÆRENDE KALENDERLUKE OG MAURSLUKERE GENERELT
: Luke nummer 14 var det Rune på kundesenteret som skrev. Han er nesten førti år gammel, men holder seg godt. Det må understrekes. Av meg. Fordi ellers får jeg bank.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Er det tilfeldig at presiseringen av min alder og utseende kommer i samme post som den om maurslukere? Føler meg ikke helt trygg på den…

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.