Julekalender09: Kule ting (14. desember)

Julekalender09 på Iversen Revisited er omtrent det du tror det er. Hver dag frem til jul presenteres en kul ting, uansett om du liker det eller ikke.

Kul ting, fjortende desember: Blogg
¤ Av Rune på kundesenteret, nesten 40 år

Kan man blogge om blogg som en fin ting? Og er det ikke slik at det er enklere å si noe om, eller blogge om, ting man ikke liker, som altså ikke er fine ting?
bloggeskrivingUansett, blogg er en fin ting, dersom man…
a) ikke blogger selv og er lei av å blogge.
b) har lyst til å blogge men har tømt levra for ting å skrive om.
c) har mye å skrive om og har lyst til å blogge, men leserne dine består av 4 personer, hvorav èn er deg selv og den andre er morra di, eller…
d) all of the above.

Det kan selvsagt være at det er fler alternativer, så som at du leser andre sine blogger og bloggen dems er dårlig, teit, kjedelig eller meningsløs…eller, vent litt, de fleste blogger er vel meningsløse. Ivers sin blogg, for eksempel, er helt meningsløs. Likevel sitter jeg hver mandag og venter på lenker fra ham…også disse er helt meningsløse. Poenget blir da, sånn for å motsi meg selv, at blogg er en fin ting, nettopp fordi den egentlig ikke behøver å ha noen funksjon i det hele tatt. Mye som en mobiltelefon med all verdens dippedutter og mojenger som de fleste ikke bruker. Vel, bortsett fra at en mobiltelefon som regel har en funksjon, da…ok…dårlig eksempel, men jeg regner med at alle vet hva jeg mener, og da er det ikke så viktig hva jeg skriver.

I min glade ungdom prøvde jeg selv å blogge. Problemet oppstod da jeg fant ut at jeg mener skremmende lite om veldig mye, og det jeg mener noe om er det forsvinnende få mennesker som bryr seg om. Derfor ble min bloggekarriere kort. Likevel, det er noe fabelaktig gøy å oppdage en uoppdaget blogg (eller, de fleste har jo oppdaget disse bloggene lenge før jeg har gjort det, strengt tatt leser jeg bare nye blogger hvis noen sier at jeg bør gjøre det).

Jeg innser, jo mer jeg skriver, at blogging egentlig er noe tøv. Men det frarøver meg ikke min høyst personlige mening om at blogger er fine ting!

Har du også lyst til å gjøre som Rune på kundesenteret, og presentere noe kult i en kalenderluke? Send meg teksten via kontaktskjemaet eller til espe-i@online.no – helst før julaften.

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

[…] spiser de maur. PS: Luke nummer 14 var det Rune på kundesenteret som skrev. Han er nesten førti år gammel, men holder seg godt. Det […]

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.