Julekalender09: Kule ting (7. desember)

Julekalender09 på Iversen Revisited er omtrent det du tror det er. Hver dag frem til jul presenteres en kul ting, uansett om du liker det eller ikke.

Kul ting,  syvende desember: Tordenbloggen

I dag sparkes årets Tordenblogg i gang. Kåringen arrangeres på en helt annen måte enn tidligere år; i stedet for at hele verden er med på stemminga har en haug med bloggere levert inn sine Topp 10-lister. Arrangør er fremdeles Sonitus‘ egen Hjorthefar, denne gangen med Saccarina på laget.
tordenbloggenbildeGanske kult å drive en kåring i fire år uten å ha fiksa skikkelig logo, for øvrig. Man kan vel ikke forvente allverdens av Hjorthen, han er tross alt nesten nitti år gammel. Riktignok holder han seg godt, jeg hadde aldri tippet ham over 85.

Nok kulprat, stikk og sjekk ut Tordenbloggen.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Hva om de hadde kjørt en omvendt avstemining? Dersom alle stemmeberettigede hadde levert en liste med de 10 dårligste bloggene så ville de med minst stemmer vunnet!

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.