Julekalender09: Kule ting (6. desember)

Julekalender09 på Iversen Revisited er omtrent det du tror det er. Hver dag frem til jul presenteres en kul ting, uansett om du liker det eller ikke.

Kul ting,  sjette desember: Skottland

Hele øyriket er ganske kult, men Skottland har gitt oss kulinariske opplevelser som frityrstekt Mars-sjokolade og en aksent man rett og slett blir glad av. Skottland er skikkelig kult.
bagpipeHar du noen gang vært i Skottland? Hvis ikke burde du dra dit. De har alt du trenger, hvis det du trenger er saftige oppgjør mellom fotballag med religiøs overbevisning, artige tårn, romerske vegger (Ikke den berømte, den er litt lengre sør – men det er en til inne i Skottland, det er jeg nesten sikker på) og menn i skjørt. Veldig praktisk.

Også har de skotter. Veldig kult folkeferd, det der. Det morsomme med skotter er at ingen har et fullt sett – enten mangler de en tann, et øye, en arm, sunn fornuft eller evnen til å snakke forståelig. Sjarmerende.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Ingen kommentarer ennå.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.