Julekalender09: Kule ting (5. desember)

Julekalender09 på Iversen Revisited er omtrent det du tror det er. Hver dag frem til jul presenteres en kul ting, uansett om du liker det eller ikke.

Kul ting,  femte desember: Badegulv som heller mot sluket

I vår nye leilighet har vi et sånt kult boblebad. Under det badet trodde vi at det var et sluk, men den gang ei. Det har gitt meg et nytt syn på baderomsgulv, og det er ikke mye tvil om at det er kult hvis gulvet heller mot et sluk. Skikkelig kult.
baderomsslukOk, litt uklar var man nok. Når vi heller vannet ut fra badekaret renner det selvsagt ikke ut på gulvet slik at vi må dytte det bort til sluket i dusjen. Det er slik at vannet renner ned i et rør som er ganske tett, og dette røret leder til utslagsrøret som også behandler vannet som renner ned i dusjsluket. Fint og flott, men upraktisk når man for eksempel vasker badegulvet og finner ut at man pent må tørke opp alt vannet etterpå (ja, dusjsluket vårt er selvsagt bak noen sånne kanter, dusjkabinettet hjelper ikke akkurat til). Ikke veldig kult når man skvulper vann ut av karet heller.

Derfor mener jeg vel egentlig at sluk i seg selv er skikkelig kule greier. At gulvet heller i riktig retning er en kjærkommen bonus. Veldig kjærkommen, og veldig kult.

Stikkord:

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Sluk er oppskrytt. Varmekabler på 70 grader gjør at mesteparten av overflatevannet fordamper lenge før det er skvulpet ut av badekaret…

Men det blir så dyrt når strømregninga kommer. :( Tror jeg, da. Dette med å betale for strømforbruket sitt er jo en ny greie for meg.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.