Monday, bloody monday 118

Ai, to mandager på rad uten noe i mellom – det er ganske svakt. For øvrig er klikkene disse lenkene får ganske få uansett, er det lov å be dere som liker og vil beholde mandagslenkene om å si fra i kommentarfeltet i dag?

Snille?

Og så lenker:

bading

Stikkord: ,

Om du ikke syns dette innlegget var så ille kan du jo vurdere en kommentar eller abonnere på RSS-strømmen, slik at du får alt levert på døra når det er ferskt.
Kommentarer

Jeg liker! Jeg vil veldig gjerne beholde!

Du vet at mandagene mine ikke blir de samme uten lenke-Ivers!

gud, så emo.

Jeg vil beholde den!!! Hva skulle jeg ellers fordrevet de første timene på jobb mandag med…?

Esquil: Du er så søt når du tøffer deg. :)))

Jeg vil veldig gjerne beholde linkene.

Jeg ELSKER mandagslenker!!

Nå skal jeg trykke på dem.

*klikker i vei*
Den melkesaken made my day. Skal ikke mer til.

Jeg vil også at du fortsetter med linkene. I tillegg ønsker jeg meg at du filmer deg selv mens du spiser 10 bamsemums på under ett minutt. Og blogger om det.

I like! Og jeg ville likt å se deg gjøre det Sonja ber om.

Jeg synes det er lenge siden Oles nye rom har figurert her, men ellers er jeg fornøyd. Go mandagslenker!

Jeg vil også at du fortsetter med lenkene; jeg har akkurat vent meg til dem. I tillegg ønsker jeg meg at du filmer deg selv mens du drikker en halv liter bernaisesaus på under ett minutt. Og blogger om det.

Jeg ofrer lenkene dersom du kjører julekalender igjen!!

Åkei, i løpet av adventstiden lover jeg bamsemumsspising – siden det åpenbart er interessant. Thomas’ bearnaisestunt kjører jeg uansett en gang i uka, så det har mistet sin spenningsverdi for meg personlig. Jeg styrter gjerne en putt fløte på ett minutt og jeg, fett er livet.

BZA: Advent kom litt brått på i år, blir det ikke litt lamt å starte en dag for sent? Ikke aner jeg hva jeg skulle kalendret om heller…

Flott at du klarte å hoste igang kalender, dog noe forsinket. Julen er ikke den samme uten!

Jeg kom vel litt til den konklusjonen jeg og, bza. :) Det er hyggelig å produsere litt igjen.

Legg gjerne igjen en kommentar


Comments will be sent to the moderation queue.